i15 - lost in love


wildfox

från den som hoppade på pulpeten med bestie och tvingade hela klassen kolla på sin danceshow till den som inte kan gå in i en fullproppad gympasal utan att darra så mycket att danspartnern måste stöda en.
från den som visade vägen när alla andra bara ville följa till den som inte vågar använda skolans wc där det står "the perv next door is watching you" på väggen.
från den som drog ner den sista tequila-shotten till den som först säjer 'ta mej hem gulle'.
från den som hällde en handfull iskall snö i nacken på en oskyldig stackare, till den som kan lägga ordet förlåt på repeat.
från den soms röst&skratt alltid hördes hårdast och klarast till den som meddelade sin mamma om att hon inte vill ha någon studentfest för hon vill inte vara the center of attention hela dagen.
från den som inte brydde sej ett piss om följderna till den som stressar och oroar sej för varje minsta detalj.
från den som gillade spela klädpoker med killgänget+bestie till den som väljer stora säckar istället för bikini på sommaren.
från den som älskade sin frihet mer än något annat till den som tappat bort sin självständighet.

nån braindamaged som behöver översättning? från skitcool till aslame helt enkelt.

nothing feels right when im not with you, im sick of this dress and these jimmy choos. takin them off cause i feel a fool, tryin to dress up when im missing youganska så chill söndag. solade på morgonen, combat på förmiddagen, på eftermiddagen for jag med lina&ellen och kolla på neas cirkusföreställning och efter det cruisi vi med chiguna lite här och där. längtar sååå efter detdär egna körkortet.. okay imorgon ny vecka, nya grejs, ett par saker ska fortfarande fixas (hoppas jag). ja och senare nästa vecka ska jag o lina på tattareutbildning hahaha. i'm over and out MÅ

last night (house remix) - diddy ft. keyshia cole 1:02>

it starts with an N and ends with an Onästa människa som frågar om jag ska uppträda på mattnatten iår biter jag i reven. bara så ni vet. om någon vågar fortsätta med orden 'varför inte' ansvarar jag inte för följderna.

girls cheese wineis it too early for iceland-jokes? ok.. better wait for the dust to settle..
jävla island seriöst. förstört så mycket för så många. föräldrafritt för en vecka blev smått annat.. men mamma försvinner till belgien&malesien för två veckor här i nära framtiden så vi tar om det. det ser faktist ganska bra ut nu, om det blir som önskat blir det ett nöööjs veckoslut! tips: kolla på bilden+rubriken. för hårt kommer det säkert inte gå, jag laddar mej inför vappen som kommer redan nästa vecka! (som betyder att sommaren närmar sej med stormfart jauuuuu)

tell me what to dogaaaaaaaaah jag är skitdålig på att fatta beslut. förr var jag helt annorlunda, jag visste prick vad jag ville och gjorde likaså. inga frågor. nu är jag bara ett stort frågetecken. jag skulle kunna kasta tärning om de allra viktigaste sakerna. krona eller klave. sten-sax-papper. för jag har ju faktiskt inte en blekblåaste aning om vad jag borde göra..

shut up and driveär i skolan och väntar på att teoritimmen skall börja. tar min tid med ippen i öronen och cosmon i ögonvrån. känns fånigt att hajpa om körkortet nu när många redan fått sitt kort, men tänker fan ändå göra det, är taggad till tusen. jag får ta mina första körtimmar any day now. syrran bad mej varna henne på förhand så hon vet när hon ska hålla sej borta från trafiken haha.. nu när man är på vårhumör och solen skiner blir man ännu mer ivrig, kan fan inte vänta tills jag och chiguna kör på summer-roadtrips!

min dagsolsken. skratt. glada miner. årets första tussilago. oväntade överraskningar. caesarsallad i solen. festplanering. solglasögon. återseenden. gamla vänner. lyckotårar. shopping. nya plagg. fullproppad helsingfors. folkmassor med gula plastkassar. chickenbagels på parkbänk. solig esplanad. solbadande finnar. vårvindar. skrattretande telefonsamtal. saknad. överenskommelser. lättnad. eftermiddagspromenad. lakritsglass. pojkvän. kärlek. lycka.

remember meit's our monthly mommy-daughter day today, so after school/work we're going eating, hopefully shopping, and then off to watch the movie remember me. i've heard it's really sad so i guess i'll be crying throughout the entire movie. but i guess that's me, i'm the incurable crybaby haha. have a great day, xo

cosmo vs. engelskabokenbilden är tagen jämnt två år sedan idag. när jag en vecka sedan kolla på bilder från tidigare vår tänkte jag att vilken jävla global warming talar de om, jag gick omkring halvnaken samma tid som jag nu gick i vinterjacka. men det ser ganska bra ut nu va? solen skiner och det är varmt som bara vad. låter som en perfekt dag att ha på sej sina skitcoola vintage solbrillor. men nähä, ifall du lider av oturen att ha en leecher till syrra som smugglat dina brillor utan lov till andra sidan landet och ännu söndrat dom på köpet kan det vara en dålig idé.. nya cosmon hade dykit opp i postlådan när jag kom hem, men jag tror jag tar tag i engelskaboken istället. tänker fiska ens ett bra vitsord denna provvecka. later yaa

april10ikväll ska jag klä på mej svarta byxor och vit krage för jag, lina, micki och ellenx2 ska servera på nylands nations årsfest! hittar på ett dussin andra sätt att spendera min lördagkväll, men om inte annat så gör det iallafall bra för min plånbok som tycks lida av anorexi.. nja vem vet, kanske vi drar på efterfesten. ha det bra! kram

weekend vibesska ti stan me julleee och sen hemmm och imorgon kan vi bara mysa mysa mysa hela förmiddagen för jag har ingen skola until tuesday! suck oooooon that

never let the fear of striking out keep you from playing the gamesatt ute i nästan tre timmar idag och försökte fånga solstrålar. dels för att jag skulle få lite färg på mina helt för bleka kinder, och dels för att jag ville att mitt hår skulle ljusna. jag känner mej lite dum såhär efteråt.. nu räknar jag minuter till att syrran kommer hem från gymmet, hon ska fixa något mumsigt åt min hungriga mage. ciao

spring cravingsden dagen snön smälter ska jag traska i skyhöga klackar bestämde jag mej idag. i NYA, skyhöga klackar. blev förbannad då h&m skickade ett brev där de bad om ursäkt för att grejerna jag beställt skulle komma försenat, först i slutet på maj. varför vill jag ha vårskor i slutet på maj, då gäller sommarskor? damn you h&m.

home sweet home

back home och bara tre dagar skola denna vecka. inte så illa!

it's an Easter-miracle!
vårt påsklov började med ett mirakel - som fick hela familjen i tårar. en long-lost vän hittade vägen hem igen.
nu drar jag ut till the hoods (woods) of Ingå för att fira påsk med familjen. ha ett skönt påsklov, kom ihåg att njuta och slappna av, och vi hörs på måndag! todalooo

if you stalkin raise your hand and say hoo-onär jag började blogga bad jag mina familjemedlemmar att inte försöka hitta bloggen. då var det bara menat till mej själv och för ett par vänner att läsa - inte för dem.
men, som jag redan då visste så finns det inget som heter "respect for privacy" i våran familj. när jag nu fått veta att flera vuxna bekanta stalkar mitt liv genom bloggen och tycker min livstil är rent fruktansvärd, så kan jag inte göra annat än att skratta. dude get a life.

pocahontas goes snowhite


bohoooooo ranteet auki

mitt hår är kolsvart nu. passar in i temat, kan leka påskhäxa hela lovet. blev t.o.m. ihjälskrämd av min egna spegelbild i morse! haha. känner mej som en goth med teenage-angst typ. pojkvännen kommer att få en rejäl överraskning när han ser mej.. saknar ljusa håret men no worries, det här bleknar bort in no time. ha ett skönt påsklov!

RSS 2.0