och receptet på det evigage mig lika mycket strålar som solrosarna fångar. ge mig leenden som värmer hjärtat liksom de smälter choklad. ge mig vingar och moln av sockervadd. ge mig en fläta lika tjock som rapunzels och dra mig upp i himlarna igen.

THE bagefter helt för många om och men har jag köpt väskan jag tänkt köpa i alldeles för länge. men den var sin väntan värd, nu är jag hundra procent säker på att den är just den jag vill ha. och det passar sej inte för min budjet just nu att ändra åsikt lätthjärtat..

just so easy when the whole world fits inside your armsgood morning chicas! kolla in mina nya glasögon! ska börja använda mina alla tre lite flitigare så jag kan sluta kisa och stirra fittigt på folk tjugofyra timmar om dygnet.. jag har fått min gulle hem igen och idag ska jag hålla hårt om honom och vägra släppa taget och dränka honom med kramar&pussar hihi. myspysa til you drop guys, det är lördag!

madcon - glowhade lovat mej själv att idag skulle jag läsa. men efter en halv timme blev jag så deppig att jag beslöt mej för lite tröstshopping (som ledde till att jag fortfarande är på s.34 i hk-boken...) anyways var det totalt värt det, hittade alltmöjligt trevligt (kolla in här)! vad ska det bli av skrivningarna, jag undrar seriöst...

summer rush - last call


summerrush.fi
alltid lika trevligt att följande dag hitta bilder på sej själv på webben - lyckade och ja.. mindre lyckade! denna gång inga pinsamheter (borträknat mina och ellens traditionella wnbsexyposes ;)

one more dress, pleaselite bilder från början av kvällen! när vi sedan drog ut till kaivo hade jag sjukt fun. det bästa var att där var så förjävlit med bekanta! blev nästan lite ledsen av att man inte hade tiden att tala med varenda en. men som sagt roligt hade man iallafall. jag tror det måst börja ta slut med kvällar som igår, vi måst alla förvandlas till sjukt tråkiga hemmaråttor som bara läser på skrivningar.. men man kunde ju inte låta bli. kom nyss hem från jobbet och ska dra rumpan ut ikväll igen! jag ska nog börja läsa.... här nån dag ;)

1 år <3the girl who didn't believe in any kind of lovestories got the sweetest fairytale of them all :) det att man fortfarande känner samma pirr i magen som för ett år tillbaka. det är när man inte längre bara sejer jag älskar dej, utan när man lever jag älskar dej. när man hellre tar en dag med honom än hundra dagar utan.  jag menar det är drömmar vi vill ha, och verklighet vi sedan får. men när verkligheten är rakt ur dina drömmar kan man inte önska något mer.
jag älskar dej <3

the last dayden sista frihetsdagen spenderades i gott sällskap och god mat och dryck. det var allt jag kunnat be om. oftast efter sommarlovet brukar man vara lite ledsen över att det tar slut, men ändå helt ivrig inför skolstarten, trevligt att se alla och så. för första gången nånsin kan jag inte seja att jag har den känslan. i skolan väntar inget annat än fullbokade scheman, skrivningarna, åtta timmars skoldagar och läxor. och denna år borde man ta allt på allvar. skjut mej. men idag behövde man inte tänka på något av det där, och för det tackar och bockar jag. min sista sommarlovsdag var just exakt det jag behövde :)
-minna

it makes me smile

helt sjukt att skolan börjar på tisdag. tänk nu är det sista året som gäller, vi är abin, och sedan är det hela slut. började tänka på tiden två år tillbaka när vi började gymnasiet. hahahaaa vi trodde vi var så himla gamla och stora, och jag som tycker de nya ettorna verkar så små. här har ni flashback-bilder från around skolstarten varsågoooda

hahaha ps. kolla vad jag hitta från nån gammal nätdagbok, mina systrars kommentarer kvällen före jag skulle börja gymnasiet:

11.8.08 klo. 22:34
pauliina: mun vinkki sulle lukioon on et älä oo tommone aivoton bimbo
moona: jooo, toi on vähä myöhäst, minna on jo menetetty keissi

give it to me right (or dont give it to me at all)jag har (än igen) blivit kär i två stycken klänningar från hm. (till första hör obviously inte jeans dit under men hade bråttom och orkade inte klä av mej..) så alla håller sina fingrar borta ur domhär två drömmarna, de är MINA! haha. imorgon och fredag är jag med marabou i kampen och på lördag i iso omena, så man får komma förbi en sväng och hälsa på :) kan ni förstå att skolan börjar nästa vecka? tanken har iallafall inte slått min slöa hjärna ännu..

saknad
kvällen före

blaaaaaaaa. det har gått exakt 10 dagar sedan min syster moona åkte iväg till bali. jag vet att hon kommer att ha tiden av sitt liv där, men gud så man har börjat sakna henne! och nu kan man inte använda samma tankesätt som jag har gällande den andra jag saknar, att ja man ses på veckoslutet, utan det är en kall sann fakta att hejdååå ses i januari. om vi inte åker dit och hälsar på på hösten (som sku passa utmärkt för mej ;)

professional haircare, for you.Ännu hinner ni! Igår och idag är vi i Sokos med Schwarzkopf Got2b, vi gör snabbfrisyrer och sånt trevligt. Egentligen väntar jag nog bara på kvällen då Julle kommer hem. Men ni ska ha en riktigt fräsch, nykter och skön lördag!
kram, Minna

beep cell beepkolla så snygga! enligt mej då alltså haha. hon var supertrevlig och gav sitt nummer, och sa att hon kan komma hem till oss och fixa alla kompisars naglar också med billigt pris ifall mänskor är intresserade. SÅ alla som vill ha kan modigt kontakta mej på mobben :) efter jobbet idag var jag på stan med big sis och shoppa, och nu ska vi fortsätta med film. love you. det blir sen heller inte så mycket ledigt för min del, blev igen bokad till nya keikkan på jobbet för den här veckan.. men helt chilll. imorgon kan ni komma och hälsa på, jag är med kelloggs i iso omena! see you there

back on trackidag lite jobb och minilite shopping. hittade en jättesöt topp från mango, tyckte den var jätte minna :) hehe. var igen inne på stocka och kolla på väskan jag tänkt köpa sen forever och den fanns inte längre där :( snälla kassatanten ringde till en annan stocka och de reserverade den (den var sista kvar) och jag skall imoron och se på den. kanske jag köper den kanske inte, vi får se! imorgon då. imorgon får jag också nya gelnaglar, en flicka kommer till officen och fixar till mej och ett par andra så vi får dem billigare. jajaja :)

RSS 2.0