if you wish to stay alive, stay out of the traffic for nowkom hem från robban en stund sen, jag hade det supertrevligt! nu ska jag ut för första gången och köra med vår egna bil :) mamma följer med herregud jag har ju ingen aning hur jag ska använda bilen. på kvällen ska jag på dinner med lina mmm mummmaa!

summer roadtrips here i come!jag kom just igenom mitt körprov! jag kan inte beskriva lyckan påriktigt, jag var så himla nervös att ni har ingen aning! mina händer skaka hela morgonen när vi körde med min lärare och åh gud jag tror vi var båda säkra på att jag failar.. men körprovsduden märkte genast hur nervös jag var så det underlättade grejer. hjärtat klappade tusen gånger i sekunden under hela körningen, det var det mest otäcka jag varit med om (och jag har typ aldrig svettats så mycket som inne i den kokheta bilen..) :D när vi körde tillbaka och provet slutade brast jag i storgråt :D hahahaha. han trodde jag var galen. men vadå, alla vet hurdan crybaby jag är, och efter att den spänningen var slut så undrar jag inte alls :D så han var snäll och meddelade omedelbart att jag var godkänd, fast de väl egentligen borde först ge all feedback, i dont knooooow. anyways. jag är glad som fan och ringer till alla jag känner och skryter och idag ska det FESTAS!

tack max & eva ! - langö 2010midsommaren skulle inte ha kunnat firats på ett bättre sätt. kvällen/natten/morgonen på langö var mer än lyckad! ingen föll i havet (vad jag minns) och ingen got lost in the woods, score! i användningen fanns 4st nästan prick likadana canon eos-kameror som låg framme, fotade själv inte värst mycket men blev glad av att på morgonen märka hur mycket bilder jag hade på min. här kom några bilder, ska se om jag laddar upp några till lite later on, men nu ska jag ta en morgonsolning och sedan träffa min honeey!
ps. om ni kollar noggrant kan ni bånga ett annat couple in love under max hand på tredje sista bilden ;)

midsummermidsommaren firas once again i ingå för typ fjärdet året i rad! denna gång i langö hos fogdells (aka. eva+fogge). beroende på vädret kan det hända att jag blir i ingå för hela helgen, men vi seeeer hur det blir. jag önskar er en riktigt skön och vild midsommar!

shoemaniaskorna jag beställde i januari (ja ni läste rätt..) hade äntligen kommit! ser lite smutsiga ut på bilden, dont know why, men jag är head over heels in love med dem, de känns sååå sköna! och i manolo blahniks designade cokis-burk! helt härlig. idag har jag legat i solen, och har fått min färg tillbaka! jeiii! hoppas bara att solen skiner hela helgen så vi får njuta av den lite till :) ha det bra! kram


friends, happiness, celebration and vodkaännu lite bilder från lördagen. enjoy!

birthday celebrationså är det slut, nämligen 18årsfödisfirandet. och jag har inte kunnat sluta le på hela dagen! gårdagen var så himla lyckad, och jag fällde lyckotårar more than once igårkväll. jag och ellen firade våra 18-årsfödelsedagar först med ett par tjejer och senare med större grupp av vänner. fastän vädret inte var den bästa möjliga så hade vi jäkla kul och fick fira en viktig händelse med de bästa. tack till alla som kom och gjorde vår kväll minnesvärd och tack MASSOR för de otroligt fina presenterna! mer bilder får ni se när jag orkat gå igenom alla 883 bilder från den kvällen, så stay tuned!
xx

we heart it


10 months! <3 love you

the rest is x-rated


bday part 2

greetings from a full-grown girlmin 18årsfödelsedag var så himla lyckad, jag fick fira den med de finaste, och dagen var inget annat än fantastisk och minnesvärd. låter som nån jäkla kliché, men that's the way it was. jag vill tacka flickorna för att ni gjorde min dag så fin!♥  puss

18 baby!gud så man har väntat på den här dagen, jag är ADERTON, äntligen!!!!! nu drar vi till tallinn for celebration YAOOOOOOO! ska ta muchos pictures med mitt nya objektiv jeiiii! VI SES PÅ KVÄLLEN at destination unknown! PUSS

18, it's comiiiing


kolla på kakan, jag baka (nästan) själv!

idag firades som sagt min 18års födelsedag bland släktingar. hade himla trevligt, och har ätit mer kaka än man kan tänka sej under det här veckoslutet! imorgon gäller första riktiga sommarlovsdagen. så himla skönt.

yo'10min kusin är den vackraste studenten i hela finland<3 kram och grattis!
igår firades avslutningen hos hena, nu ska jag orka städa, fixa och baka och på eftermiddagen ploppar människor hit för att fira att jag fyller 18 nästa lördag :) !

Pomppe 18!
de här bilderna är allt jag hinner bjuda på tills vidare. mer kommer nån dag, stay tuned! det blev visst ett par mer drinkar igår än menat, men hey, jag lever (tror jag).. en beyond words skön och lyckad kväll måst man seja (TACK PUPPE!), vi har äntligen sommarlov! och så kändes det också. nu ska jag hoppa i duschen och dra på studentfester. måst ta ett par skumppaglas till att börja med för att klara av dagen.. ;)

"the ananas of love"


mattnatten

nu ut och få min tanna tillbaka och senare skolavslutning! som betyder att school is out for summer! på kvällen firas pomppe 18 år på gula villan :) kraaaamis

waiting for my whitechocolatecandyigår firades alltså miimas 18th birthday, och jag hade nog helt jävla roligt! just så här ska det vara, sommaren närmar sej! vita byxor brukar normally inte riktigt vara min grej, men igår kändes det bra och somrigt så varför inte. nu ska jag till stan, först för shopping, sedan jobbintervju, och sedan lite till shopping. vill ni läsa mera så gör ni det på minna.ratata.fi. ha det bra, vi ses på mattnatten ikväll!

RSS 2.0