birthday wishesnär födisen närmar sej (jag har countdown på gång) så börjar man automatist drömma om födispresenter höhöö.. till mina önskan det här året hör bl.a. pärlörhängen, värmerullar, vad som helst från urban a as usual haha, ett nattlinne (ett svart i spets mauu), nya heels (helst svarta med nån söt rosett), en ny party-clutch, ljusröd chanel nagellack, vilket som helst av kappahls armband! dendär ena dkny-väskan, dkny/guess plånbok (min gamla börjar fall apart så småningom..), presentkort till lindex och ett armband från tiffanys höhhö, eller ett dpn-halsband.
till mina mindre realistiska önskemål hör då en audi convertible, en resa för två till new york, två nya objektiv, en egen macbook-laptop, en chanel väska eller en bayswater mulberry. alltid får man önska right?

fashion book -08


bildboooooom
kom på att det är ju denhär veckan alla niondeklassister gör på sina slutarbeten va? åh sån nostalgi, började tänka på vårt egna slutarbete vi gjorde med daniela och hur jävla kul vi hade, OCH hur jävla lyckat vårt arbete blev. så här har ni. vår fashion book. som var about 50timmars arbete, och 70 tidningars ihjälklippande. vad som inte kommer fram i bilderna är hur jäkla fet boken egentligen är. men ja. att sånt. enjoyy

it's not supposed to be raining when we've already got pass the monsoon
ou ou ouuuu ja kolla måndagens nexttopmodel (finlands) och hiffa att dom filmar cocktailpartyn vi var på! började skrika hysteriskt (wonder why?) och försökte bånga mej och ellen, men med dåligt resultat.. och modellerna fick alla goodiebagina som VI TVÅ gjort. how z-class famous am i or what. noot. imorgon drar jag på halkbana och min och ellens mästerverk visas i auditoriet typ 9.00 framåt. BE THERE

fuck uuuu fuck you very very muuu uu uuch


meet my friends nerd and nerdier

sitter i skolans datasal och väntarrrr. hemma har inte internet funkat sedan provveckan började. undrar om det är nån taktiskt move från mammas sida att sneaka bort den just vid provveckan? jaa-a. haha skrattade igen ihjäl mej häromdagen. älska skolans musiktimmar seriöst. inte för att de är på något sett högklassiga (för det är de verkligen inte) mera pga att det är roligt att skratta till totalt tondöva people som tror sej kunna sjunga. himlades roligt. jag fattar liksom obligatoriska kurserna, där bara måste alla sitta och lida. men kära ni som valt extrakurser, vad gör ni där egentligen? jag hoppas en video läcker ut på youtube, två tjejer förstör adeles låt chasing pavements. att sånt. jag dör om någon vågar rape dimissionen iår. i själva verket vet jag att det händer. rekommenderar öronproppar varmt.
orsaken till att jag skriver ett onödigt fittigt inlägg är att jag är sådär lagom fittig just nu. fick veta att ajovarma (duden som kör körproven) tänker strejka från och med den 4.6. halooo, ni har inte strejkat på över 50 år, men en vecka före min 18-årsfödelsedag låter som en bra dag att starta? alla planer om summer roadtrips är för min del finito. fuck u.

look through the rearview mirrorpga sömnbrist från fredagen och motviljan att se vissa personer tog kvällen slut lite tidigare för min del, men kul hade jag iallafall. hemma blev det nattchibun och tv avec syster. det var det. min söndag kommer inte att inkludera så mycket annat än matta och gym. how lame.

pinch mestrålar av lycka. den senaste veckan har varit suverän. det är det där med sommar.. nån som fortfarande undrar varför det är min absoluta favvoårstid? det känns nästan som om jag skulle vara mitt i en dröm och skulle vilken sekund som helst vakna upp i snödrivor och -20°C. men no fucking way! beklagar dålig uppdatering den senaste tiden, men vem vill sitta inne framför en dator i sådant här väder? nu drar jag till duschen, det blir grillning med tjejerna later tonite. lateryaaa

blind - keri hilsonhar bestämt mej för att skaffa kontaktlinser och faktist använda dem dagligen. det finns inget pinsammare än att låta bli att hälsa på någon man känner bara för att man helt enkelt inte kan SE dem! eller så tror de typ att jag glor surt på dem. jag försöker ju bara se vem det är som kommer haha. borde väl använda glasögonen oftare men jag vet inteeee. idag behöver jag inte gå till skolan utan är med yle i stan som låter way better i mina öron.. hoppas jag hinner droppa in till weekday/monki i något skede. byee

youre missing cant you seefridaypics

har haft den skönaste dagen. älska solsken&sommar! solbadande i bikini, grillmat, cokezero och gossip på bakgården med världens bästa syskon. vi körde till plantagen vid kvällen, tänker överraska mamma efter resan med en bakgård fylld med härliga blommor i alla färger! behöver bara lite planteringshjälp här nån dag.. jag tror förresten jag ärvt nånslags sjukdom/addiktion från min farsa, en obsession om att bara MÅSTA vara i solen och tanna hela tiden! hello skincancer säjer jag bara. nåja. hur som helst, om alla dagar under sommaren är lika sköna som min fredaglördagsöndag vet jag att det här blir den bästa sommaren nånsin!

do i look like i sell drugsjag är expert på att glömma och tappa bort systemkameror im telling you. visar gärna bilder från igår när kameran hittat vägen hem igen.. idag får alla (andra) ligga hemma och sola hela dagen, jag ska just dra på jobb och sitter sedan inomhus hela dagen. som egentligen är helt fine, är faktiskt surprisingly tanned! igår eftermiddag var jag typ den enda i skolan, alla andra hade slutat eller dragit på igcse-prov. bestämde mej för att strippa halvnaken och dra runt skolhörnet för att sola i ett par timmar medan jag väntade på sista lektionen. alla förbigående måst ha trott jag var galen, haha låg där ensam utan byxor med näsan i vädret. idag åker mamma iväg till malesien, och syrran kommer hem från rhodos! har saknat henne massor. jag hoppas att hon hittat väskan jag bad henne köpa. tonight will see!
kram, minna

take me to the cityen weekend getaway. till london. paris. new york. rom. berlin. barcelona. eller ens stockholm. vill ha.

burnisgaaaaaaaaaaaaaaaah. ge mig veckoslut. som tur är det ledigt imorgon. sitter i skolans datasal på studiehandledning, och har hela dagen blivit stuffed med information om studentexamen. räknade på förmiddagen att jag har roughly hela 34 böcker i bara matematik, kemi, fysik och biologi att läsa på läslovet nästa år. utan att glömma alla andra ämnen. ain't life beautiful, huh? har inte stressat skolsaker på evigheter, kanske det är mitt problem, har varit lösare än vanligt (undrar varifrån det fastnat av...). anyways. räknar sekunder till sommarlovet. really really really need it. mamma försöker muta mej att läsa skolböcker/inträdesförhörs-material på sommarlovet emot lön. jag har ju faktiskt inte något seriöst sommarjobb ännu så why not. och jag skall sluta bore you med mina whiningar om skolgrejer. later yaa

mammas dag♥
glad morsdag everybody! idag ska det bara handla om mamma mamma mamma, kom ihåg att vara extra snälla ;) kram

schtekklubben antecknade (jävla seglarbögar)sjukt lång dag idag. mina armar och ben och allt är bara spagetti. under skoldagen körde vi dit till henri lloyd-grejen, hittade en ny rock jei! och hämta med mej en jumper till syster. efter skolan var jag på körlektion, sedan till stan med lina för fyra timmars 'ååååh-snark-orka-lyssna-gud-så-tråkigt'.. och drog mej själv ännu på gym efteråt. och kom hem. typ nu. till doften av nybakade chocolatechip-cookies made by syster. nam. här ovan ser ni alltså bilder från vappen (big shock there), de här fyra bilderna var typ de enda som inte var totalt suddiga. jag vet inte vem som använt kameran men har nu iallafall 100skitsuddiga bilder på datorn. det var vappen 2010 det. har inga större planer inför veckoslutet, jag hoppas att jag får ta det riktigt lugnt. det behövs. och jag har mys-abstinensbesvär. kram

they just like dynamitemamma kom just hem från italien och vi har värsta souvenir-utdelandet på gång. nu vet jag varifrån jag ärvt min shoppingaddiktion, hon köper onödiga saker som ingen verkligen behöver? men tanken är viktigast, du är bäst mamma<3 puss. idag körde vi under skoldagen till stan för gant-rea och eftermiddagskaffe på café ursula. och imorgon troligen under dagen till henri lloyd-försäljning! älska älska älska alla som har bil i sin användning. ja och så ringde man från yle idag (som var funny eftersom jag just bångat mej igen på tv ett par dagar bakåt..), de bad mej på någon filmning i slutet på maj, jeii huvudrollen som nån random chigu, don't know the details yet. kan inte vänta på morgondagens körlektion, har på känn att jag blir en skitbra kusk haha. smell you laterrrrrrr!

rainy day
bläddrar i gamla häften&fotoalbum. lyssnar på denhär. gör allt annat än det jag borde. kollar på flyg på nätet. drömmer om att bara packa mina saker och försvinna någonstans där det är varmt för en hel vecka. åh gud så det sku smaka med ben&jerrys just nu.

ciao bellasjag har haft ett kanon veckoslut! på fredagen firades vappen med buller&bong och alldeles för mycket bubbligt (som hör till ofc). haha min kvällens höjdare var nog att bli uppväckt mitt i morgonnatten med mcdonalds mat mummmms så det smakade bra. igår på morgonen måste man orka stiga upp ur sängen och hjälpa till med städningen, pauliina fick en mängd oväntade gäster över plus att jag&moona måste orka ta oss till stan mot brunnsparken för vappen-morgonmål hos släktingar. mera skumppa genast på morgonen är inget jag direkt rekommenderar let me tell you.. idag orkade meitsi & P dra oss på combat genast på morgonen! kände mej himla hurtig. feelar att mamma är i italien och det är bara vi 3 syskon in da house + en bil i användning. ha en schööön söndag kram!

RSS 2.0