tuning into the right moodnu är julsäsongen öppnad också för min del, igår hos nea smakade jag på årets första julstjärnor, pepparkakor och glögg. mums! härifrån framåt kommer jag inte att kunna sluta dricka glögg, min absoluta favorit, som också iår får pigga till skolmorgnarna i min termos.

ela 18!här har ni lite bilder från igårkväll. jag hade nog jätte roligt, det är så nice att det finns folk som orkar ordna nåt lite mer ovanligt som man inte får göra varje dag! igår börja vi tänka på hur ledsamt det är att året 2010 tar slut. det betyder att alla 18-årsfödisfester också gör det! så himla synd för firandet av det att alla blivit myndiga har varit så otroligt fun! menmenmen, det finns ett par ännu på kommande och vi skall njuta av dem helhjärtat och för fullt! ;)

saknar- mitt långa hår. och mitt plattade hår. det här kortare lockiga håret kan försvinna anytime.

mitt favorit diademhar inte den minsta lilla bloggnings-inspirationen. just nu går mitt liv mest ut på provvecka, jobb, äta, sova. i nåt mellanrum borde man klämma in lite träning, vänner och vila. men på vs får man slappna av lite, och från och med nästa veckas veckoslut då provveckan är över är det en hel massa roligt att se fram emot! så i väntan på det :) -minna

i can't be switzerlandklänningen jag beställde har kommit! och det som jag fruktade mest hände såklart, jag blev head over heels kär i den. jag har så inte råd med den. jag borde inte.. men ni måste väl medge, den är grymt snygg! what to dooo what to doooo

twin daylite bilder på dagens abitema: tvillingar. enjoyy ;)

to keep me warm when you cantmina härliga mushiga och varma nya dunrockar till vintern :) låter alldeles galet, speciellt kommande från min mun, men jag nästan önskar att det skulle bli lite kallare ute så jag sku kunna få börja använda dem.. obs, nästan!
den på bild två var den som jag köpte först, den är längre och tjockare och varmare, och på den övre bilden ser ni ett offer för mina impulsköp. fin den med. kram

you may take a peaki min väska finns: plånbok (x2), busskort, en mängd lippyn, ippen, glasögon, princess-handdesinfiering :D, en vattenflaska, vantar, min penal och kalender. dessutom råkade där denna gång finnas en biologibok och nagellack. inget destu speciellare. måste ännu tillägga, att det finns inte nåt annat som mina läppar älskar mer än neutrogenas läppfetter. absoluta räddare i den kalla och torra vinterluften. give them a go and you'll be hooked.

darling you are so very welcometänk att julen närmar sej! det bara slog mej igår/idag, för alla butiker är redan fyllda med julklappsförslag och gatorna med blinkande stjärnor hängande överallt. jag är själv inte nån destu värre julmänniska, men lite fick man ju feelis att ta en tjuvstart till det där med att köpa klappar..

and it's all because of youhar haft en jäkla bra dag idag! och det skall bara bli bättre. tänk att nånting så enkelt som att veta att det blir spenatplättar och bakverk till lunch kan pigga upp en haha. jag har varit överenergisk och okoncentrerad och skrattretlig hela dagen. härligt. absolut härligt. på håltimmen körde jag till henri lloyd-grejen och hittade lite nya grejs.. jag har nu köpt TVÅ stycken HL-dunjackor till vintern?! onödigt eller onödigt? jag skäms över hur mycket pengar jag förlorat under denna vecka. jag lovar att hålla fingrarna ur mitt sparkonto härifrån framåt... (hoppas jag)

gantvi har varit på samma försäljning flera gånger, men alltid en aning försenat - det har inte funnits så värst många plagg kvar.. denna gång var vi ute i tid och tack gude gud för det, för jag kunde inte sluta hitta saker jag bara måste få. efter många om och men och oändliga bortväljningar fick ett par skor, en rock, en halsduk och en ylletröja följa med mej hem. jag sörjer lite för plaggen som blev kvar i butiken, men som mamma påpekade så kan man inte få allt man vill ha..

it's called winter depsäsch, jag har lust att lägga mig i sängen och stirra på taket och inte stiga upp förrän antibiotikan börjat inverka. och absolut inget mer. eller så har jag lust på ben&jerrys, sommar&sol och sänghäng i kärt sällskap. you choose.
ps. det här var mitt tvåhundrade inlägg. how fucking awesome.

how bout you do it for a change


im not naked jag har en tubtopp på mej :D
vad har hänt? fortfarande sjuk men det verkar inte stoppa mej. igårkväll var vi igen på playboymansionen och hade mysig filmkväll med flickorna, det var jätte skönt<3 ikväll är det svenska natten, men jag tror jag hamnar låta bli, det skulle väl inte direkt hjälpa mej bli frisk.. istället ska jag kanske med jupper på ski/digiexpo idag/imorgon. we'll see. ha ett skönt veckoslut :) kram

RSS 2.0