i got your backpå fredagen firades linn, jone och beni på casa. hade så amazingly roligt att det inte är sant! alltså kvällen var ju otroligt händelserik för min del så det kan ha varit en orsak haha.. det enda som är synd med sådana fester är mängden mänskor, jag själv blir alltid lite ledsen efteråt att jag bara hunnit tala med typ en tiondel av alla de mänskor jag gärna catchat upp med :( tiden räcker helt enkelt aldrig till och mängden bekanta ansikten är föööör stor :) tyvärr har jag bilder bara från riktigt början av kvällen a la playboymansion. igår var vi med tjejerna igen och servera på samma ställe som förra våren och det var ganska nööjs. fick mumma mat, ok betalt, och bara slacka i sin dagen efter-mode. me like.

his little princessidag gällde shopping med pappa och jag fynda nya skor från nilson. jag är sjukt nöjd för jag är så himla kräsen gällande vissa inköp och på senaste tiden har jag haft turen att hitta alltmöjligt nytt som jag verkligen behövt. wohoo. har tyvärr fortfarande ingen klänning till fredagen men det ordnar sej. ska träffa ett krapulantiskt födisbarn aka basse imorgon, kanske jag drar honom med på en ny shoppingrunda höhö..

mysmarathonorka med måndag imorgon.. fast å andra sidan har jag inget att klaga om utan tvärtom en hel massa att se fram emot! bakom har jag ett enormt skönt veckoslut spenderat i vasa med syster, filmmys, chinese food, lite shopping etc. som ni vet har jag varit on the search för den perfekta vinterrocken i fast hur länge, men det är slut nu för jag fyndade den finaste rocken nånsin! ahh den är SÅ varm och SÅ fin, och totalt värd konkursen jag kommer att lida av.
men so long til next week! ps. i love you

a fortnight and some morevi hade pyjamasdag idag för abina i skolan och åh gud så mysigt, jag själv sku kunna klä mej såhär varenda en dag. kom hem en kvick sväng nu för jag fick lust på riktigt god gröt och läraren släppte oss iväg på grund av "plötslig hes röst"? nåja. ännu en timme till och så får jag se världens finaste tjej jag saknat olagligt mycket. men måst springa nu, kramis!

distracting with good deedsabsoluta bildproof på att WE DID IT! idag var jag, lina, ellen H och ellen S och donera blod. awesome. jag är så himla stolt över mej själv! lite skrämmande var det ju, men belöningen efteråt var värt det. värsta kaffeserveringen, min matsaldo blev typ två koppar kakao, tre triangel-sandwiches, flera skivor bulla och en hel del kex och saft. rekommenderar varmt! ordet som beskriver dagen mest är nog painful, har aldrig överlevt med en sånhän magont så här länge. har lidit hela dagen men har inte kunnat ta nån värktablett för man får inte donera blod efter det.. haha borde skutta till nedre våningen för att söka kvällsmål, men mami har nån kvinna här som fixar nå treatments? där nere är totalt mörkt (okej nå random candlelight) och relaxationsmusik?! vad händer....

time will tell if it's enoughjag kan pusta ut en pytteliten lättnadskänsla. jag har fått värma mej med chai latte och te och hjärtsmältande leenden idag. bekanta ansikten som känner mej till varje minsta cell som kan övertyga och lugna ner mej då jag själv inte kan tänka klart. betyder mer än vad ord kan beskriva. och kanske jag klarar av dagarna med mungiporna på en högre nivå! kanske.
sweet dreams

un bal masquéordet som beskriver igårkväll bäst? amazing. glamoröst. minnesvärt. mysteriskt. pick your favourite! ellen vet verkligen hur man ordnar ett ordentligt parteyy, grattis ännu en gång sötis och tack för igår! love you, xx

with half of my heartmyser i min nya ljusröda velouroutfit i mitt ljusröda rum med john mayer som ekar i hela övre våningen. mitt jobb för dagsverksdagen är att läsa hela höstens tidningar som hamnat stå i en hög och samlat damm. men jag har inte bråttom nånstans just nu! så det låter inte allt för krävande :) ha det bra,
kram

remember what she said about dimplesallt sitter mer eller mindre perfekt just nu och det känns bra att få le hela tiden! känslan har varit saknad på senaste tiden. men bara en dag skola till den här veckan, och en massa att se fram emot! jag får njuta av ett par reunions med gamla och kära som man inte sett på en skamligt lång tid, och på lördagen smäller det. passar mej mer än utmärkt!

thecityen hel del nytt har piggat upp min garderob. hittade kanske en tiondel av allt jag ursprungligen letat efter men det är alltid bättre än ingenting. finland och helsingfors känns så lejm efter stockholm, och jag är ganska så säker på att jag kommer att bo i den staden, ens en kort stund av mitt liv. stockholm är så mycket livligare och har mer av precis allt. nå det kommer att bli ett par till besök dit under hösten, vi lyckades shoppa så mycket på taxfreen att vi fick presentkort på två kryssningar. vi har tydligen tur med de här gratis båtresorna..

x's and o'sjag har fått någon kär hem igen. så glad och pirrig jag blir! jag tror jag har världens bästa syskon. vi har kollat en chickflick och ätit alldeles för mycket gott. så har jag njutit av den sista dagen med det här håret, för imorgon skall frissan trolla fram något nytt! dags för lite ändring. och sedan guppar det av mot stockholm. can't wait!
kram

juno avec sushiefter skolan måste jag snabbt föra ett par plagg till jobbet. sedan var det Meningen att jag skulle gå till bibban och öva lite matte, men på något underligt sätt lyckades jag igen distraheras.. visste ni att man kan låna dvd:n från biblioteket? hade ingen aning. varför använder mänskor makuuni etc då?! nå hittade ett par filmer som jag ville se. nappade med dem och jag vet inte, sushi och dvd låter mer tempting i mina öron än maols tabeller och ellips 9an.. typiskt

sista droppenalltid lika mysigt att chitchatta i telefon med sina syskon. pauliina sa att hon har nåt att berätta, men jag måste lova att jag inte hänger på genast för hon visste att jag kommer att bli sur.. jo, andra systern moona som för tillfället fortfarande hänger på bali skall åka till hongkong på nyåret. jo och pauliina flyger dit hon med, härifrån finland. de två, i hongkong, på nyåret, utan mej. som ruttnar hemma med abi-böckerna. och nej det räcker ju inte, de måste ju dra en sväng till vietnam också efter det. helt jävla fint. jävla fint. apparently finns det inga gränser till min syskonavund.
nu kör jag sur och grumpig till ingå med takeaway, hembakat och kemiboken. woppifuckingdoo what a joy.

stockholm babyresan är bokad! det blev inte new york, london, barcelona eller nåt annat jag originally hoppats på, men stockholm är definitivt bättre än ingenting! dagen efter mitt sista prov drar jag iväg med världens vackraste syster och finaste mamma. det blir äntligen den där victory-cruisen jag förtjänade förra gången ;) men istället för att läsa på prov kommer jag troligen nu att skriva köp-listor och googla tips på second hand.. det är bra att syrran bott i stockholm, hon får fungera som guide! jag tänker inte mögla endast på drottninggatan..

RSS 2.0