optional surprisingfärgen på bilden är lite missvisande, men ni borde se läppstiftet. den är så stark orange/röd! nagellacken är nude och blodröd som inte heller syns värst bra. dags att börja feela hösttemat med färger! vad kan jag seja, jag har alltid bara gillat de där basic färgerna i allting. brun, mörkblå, grå, vit, beige, svart. kanske jag borde köra med något nytt för att bli uppiggad i höstmörkret. men nagellack i färg är det mest radikala jag klarar av! hihi

rule number twenty-fournär jag köpte min förra nya väska bestämde jag mej för att inga nya väskor på en stund. men den är en investering och jag vill inte ruinera den med att överanvända den! så jag köpte en ny från mango (på bilden) som jag kan rape med vardaglig användning. jag brukar väl vara lite hårdhänt ibland med min egendom höhö.. jeansen köpte jag med julle ett par veckor tillbaka, och jag fick höga thumbs up av både honom och expediten, men somehow har jag paranoidt övertygat mej själv om att mina lår ser stora ut i dem så har inte ens rivit av prislappen än.. märkte att kenza har köpt likadana och hon har talat så mycket bra om dom så jag bestämde mej för att ge dem en ny chans ;) later!

long time no seetjena peeps! ibland lönar det sej att kolla sin mejl under skoldagen, syrran meddelade om att det är tommy hilfiger sale i laru så vi körde dit med lina och micki. hittade världens mushigaste halsduk och en surprise till någon annan än mej själv, men det hålls nu ännu hemligt för säkerthets skull hihi. det brann lite mer sedlar än förväntat men båda inköpen var det totalt värda :) imorgon kommer möjligen att vara den bästa dagen på länge! flaskor skall korkas för höstens sista studentexamen är finally över! och så kommer en viss någon hem igen jejjee!

jag saknar så det brännerojoj så stor bild. tänkte lägga in den denna dystra, gråa och regniga onsdagkväll.. julle tog bilden en morgon ca ett år sedan efter att jag preciiiis vaknat upp. och det var faktist första gången har var övernatten hos oss om jag kommer rätt ihåg. för mej representerar bilden värme. lycka. kärlek. (pretty much allt det jag saknar just nu).. och kanske den ger ens lite hopp till er som fortfarande är on the search for "the one" hehe. puspus :)

ma omieskolla jag märkte att bilder från tiger hade publicerats! hade glömt våra photosessions, haha tydligen hade fotografen bestämt sej för att välja den mest retarda och tråkiga bilden. jag ser ut som en styv missväxt där emellan. nåjaaaaa. den här morgonen vaknade jag med ett enormt leende på läpparna (kan inte seja det om de senaste dagarna..), men jag är happyluckylovedrunk. jag ska nu och shoppa med min peejay (PojkVän hehe), lateroo! xo

dream on girlvadå, jag blev ju inte alls avundsjuk när syrran la upp bilder på facebook från bali? och vadå.. att hon idag sett lauren conrad livslevande på samma restaurang, skämtar ni? could not care less. noooooooooooot. SHOOT ME jag vill också leva livet i asien i ett halvt år och surfa och chilla och hålla på istället för att ruttna och läsa på nå skrivningar!

FALL in lovejämnt en vecka till första studentexamensprovet! yuck. (men vi får lite kompensation imorgon då 100morgnar firas på the tiger!) anyways, hösten är påriktigt här för att stanna nu, det gäller att sluta dagdrömma om de bara bruna benen och varma sommarnätterna.. ska istället satsa på att tänka på de mysiga ylletröjorna och mushiga halsdukarna och framför allt alla de kalla höstkvällar som jag får spendera i kärt och skönt sällskap (min countdown ligger just nu på 3 dagar, kom fredag kom...)
ha det bra, PUSS

sick and tired of being strongthanks marabou for pimpin my body kan jag lugnt seja. kassen jag fick var en aaaaning större än jag hade förväntat mej.. en slö söndag har det varit. jag börjar bli trött på att vara ensam hemma, mamma kom hem och städa snälla! köket ser ut som om en alkisgris sku ha bott där i en månad. btw kolla toppen på översta bilderna, la den i tvättkorgen sommaren '09 och den har hittat vägen hem till mitt rum nu? bisarrt.. måst lägga på den här nån dag. men keep on doing what youre doing, jag ska fortsätta lassa i mej choklad och vänta på att min telefon ringer. puss

nachos y margaritaslite bilder från gårdagen då vi firade neas 18 födis! :) grattis ännu gumman<3 aah sweet, kom just hem från butiken; jag har huset för mej själv i en vecka och kylskåpen är nu proppfull med mumma mat. me like! från jobbet meddelades idag att en marabou-tuotepaketti väntar mej på officen. jag tror min wnb healthy diet får vänta ännu i vecka..

RSS 2.0