my little Easter project - Q&Ahur ser din drömvardag ut? dvs beskriv en drömdag:D
-it’s about the little things! få vakna bredvid den jag älskar, öppna gardinerna och låta solstrålarna fylla min ljusa drömlägenhet, fixa blueberry-bananapancakes och njuta av den gemensamma stunden före båda måst rusa iväg till sina dagens aktiviteter. välja den perfekta businesswoman-outfiten från mitt enorma klädrum. dricka en takeaway chai latte på vägen till ett jobb jag verkligen njuter av att göra. catcha upp gossipen med en vän på lunchpausen och äta stans godaste caesarsallader. komma hem från jobbet och istället för att åka till gymmet som man borde, bara stanna i soffan på tumis med favorit ben&jerry’s-burken med två skedar i. få somna i världens tryggaste armar och följande morgon få vakna med ett leende på läpparna igen. som jack johnson sa - "just so easy when the whole world fits inside your arms"

hur for dina studentskrivningar? :D
-några lite bättre än förväntat, några lite sämre :) alla gick sämre än på hösten, men det var nu helt förväntat för jag skrev de lättaste på hösten. i alla tre ämnen ligger jag just precis vid gränserna så jag hoppas verkligen att jag lyckas få det högre vitsordet såklart! :D

hur många läsare har du i dagen ?:) och varför har du inte velat säga hur många du har?
-jag tycker sånt är onödigt eftersom jag bloggar pga att det är skitroligt, inte pga hur mycket läsare jag har. dessutom känner jag tjejer alldeles för bra och på det här sättet har jag undvikit onödigheter som avundsjuka bland andra bloggare (&läsare) och så. talar så klart inte om mina egna vänner (dom har nog inte heller fått veta, iallafall dom som bloggar) :) men tänk nu så framgångsrik blogg antto har och så har hon fått stå ut med otäcka kommentarer från mänskor som egentligen bara önskar att they would be in her shoes. så no thank you. jag har fortfarande heller inte tänkt ge nån siffra, nog har mina läsare helt säkert en bra gissning. men om du nu själv så gärna vill veta så ligger mina dagliga unika ungefär 100 under det som du skrev som ditt rekord.
ser du vem det är som kommenterar? fast man kommenterar anonymt?
-ja och nej. nej. jag sku aldrig driva min blogg utan en ip-tracker. (jag är alldeles för nyfiken). men jag kan inte veta vem ni är ifall ni kommenterar anonymt. så go ahead bara haha

 vart ska du flytta?
-mattby :)

har du redan köpt en studentklänning? i så fall varifrån? :)
-jag har inte ens börjat leta! gud det kommer att vara stressigt. vill inte ens tänka på saken ännu :D jag börjar få bråttom!

favoritoutfit när du festar? brukar du ha klackar? hur lång är du?
-vad som helst som jag känner mej självsäker i. det finns inget värre än att gå ut i en outfit man inte känner som sej själv i. förr bruka jag festa oftare i klackar, men nuförtiden orkar jag sällan.. det blir bara unknown drunken injuries haha. jag är ca 163cm.

När misste du oskulden?
-du förväntar väl seriöst inte ett svar?

vad har du för planer för sommaren?
-jobba... -.- och that’s about it. så helvetes hemskt som det än låter så vet jag inte vad annat jag riktigt sku hinna med. jag jobbar fem dagar i veckan, åtta timmar om dagen. minst. så vi får se. annars sku jag gärna resa (dream on), och så tänker jag sola, chilla med mina kära och njuta av varma sommarkvällar och massvis med glass och grillmat! och kvällar på kaivo som aldrig tar slut!

Vilken locktång använder du?
-jag använder inte en locktång utan min plattång från herstyler. jag både plattar och gör lockar med samma alltså :)

 Vad är det för promotion firma som du riktigt jobbar på? så många bra jobbkeikkan!
-alltså jag hade just en diskussion om ämnet igår med linnea :D det finns så många hemska luuseri promofirman i finland, och det enda man gör där är står nånstans och skriker att vill ni ha ilta-sanomat eller nåt sånt :D jag har lyckan att jobba i finlands största (och bästa;) promofirma, plus att jag har haft jätte mycket tur och skött mina jobb bra så jag fick massa bra feedback :) dom har liksom en semi ranking-order dit, nyare mänskona får sämre promona, och sen alla bra får alla bra keikkona. jag lärde känna projektledarna där så jag har blivit erbjuden ganska awesome juttun och är skitnöjd för det :) synd bara att jag har så mycket annat att jag ofta hamnar tacka nej.

 nån fråga tidigare om du kan sätta en video var du fixar ditt hår men du gjorde int, kan du göra nu? :)
-haha ja har just filma en sån :D ja kan lägga upp den
var e din pojkvän nufötiden?
-i esbo. men vi är inte tillsammans längre.

va e din framtidsplan?
-i wish i knew :D alltså jag har ingen aning för tillfället, det är lite skrämmande. jag hade hela min framtid planerad klart i mitt huvud ända sen jag var tio år gammal, men nu under våren och vintern började jag bli osäker. jag vet inte längre alls vad jag vill. därför tog jag ett mellanår så jag får mer tid att tänka :) 

ska du jobba under ditt mellanår, eller tänkte du resa etc? :)
-jag vill så himla gärna ut i världen och resa! och det var meningen också, men jag skrev just under ett arbetskontrakt som varar till 31.12.2011 så vi får nu se när/om jag hinner :( det som jag kommer att göra under mitt mellanår är bara jobba jobba jobba.. och sen följande vår läsa in till vilket universitet jag nu sen väljer :) men vem vet, kanske jag jobbar nu ett helt år, och sen tar jag ett mellanår till där jag bara reser! who knows :)

 vet du vad du tänker studera i framtiden? drömyrke(n)?
-jag bestämde mej som 9-10 åring att jag vill bli läkare/kirurg och hart viljat det ända sen dess. därför valde jag fysik&kemi och allt det där i gymnasiet och köpte inträdesböckerna till medi och så. men som sagt, jag har ingen aning längre om det är det jag verkligen vill. tänk så onödigt att läsa in sej till ett universitet och sen efteråt fatta att oh fuck, int vill jag alls göra det här i framtiden :D så jag tar nu ett mellanår och funderar lite! jag gjorde såndäna ”ammatinvalinta”-tester här en månad sen, och i nästan alla blev mitt första alternativ jurist eller advokat eller nåt sånt. det intresserar mej också :) och nu när jag jobbat på riviera maison har jag varit så otroligt fascinerad av inredning att jag börjat fundera på att om jag borde göra nåt sånt? fashion marketing eller nåt liknande låter inte heller alls dåligt. men som sagt – NO IDEA. jag hoppas det klarnar sej under kommande året :)!


Kommentarer
Postat av: antonia

dom e mammas, men hon ha köpt dom på rizzo! :)

2011-04-24 @ 12:05:17
URL: http://radarzine.com/blogg/dirtyglam/
Postat av: linnea

haha ja va just o spionera på irokeesis hemsidor :D hehehee im so gonna steal your job ;DD

2011-04-25 @ 13:14:37
URL: http://linneamariahenriette.blogg.se/
Postat av: minna

haha :D nå dom har över 800 promon att månne de int räcker åt alla.. :D

2011-04-25 @ 20:00:17
URL: http://minnass.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0