answertimeeee höhöhur många par skor/väskor/rockar har du? =)
- nå jag har nog själv inte räknat, men mamma har räknat mina rockar och skor för att försöka bevisa till mej att jag har för många haha.. tror hon kom upp till 40 par skor och över 20 rockar, men jag slängde nog bort en hel del när jag flytta på sommaren så mängden är nog inte lika stor längre :D väskor har jag inte så många, använder dagligen bara 3 st, och sen typ 3 clutchar, resten är sommarväskor och weekendbags som jag använder sällan :)

har du nån gång fått pengar via bloggen, eller av att blogga?
- nej, det har jag inte :)

va vill du studera i framtiden?:)
- oh god i wish i knew.. :D jag vill göra ALLT. (och inget just nu.) jag vet inte! jag vill studera juridik, medicin, business, inredning, fashion marketing, arkitektur, drama, media, musik, och så vidareeeee bläääää har ingen aning vad jag borde välja! help meee!

brukar du använda solskydd när du solar? brukar du lägga sololja, vatten, eller liknande när du solar, e de däffö du blir så brun? använder du brunutansol på vintern?? :D
- nå jag brukar nog aldrig använda solskydd, och blabla jag vet, det är jätte ohälsosamt :D men när jag aldrig bränner mej så känns det onödigt. men jaaaa jag vet, man kan få hudcancer etc iallafall.. :D och ja ifall jag solar hemma brukar jag använda hawaian tropics olja ibland! men joo hörde ju från stockas myyjä att dom har blivit olagliga för dom förorsakar cancer och deras produktion kommer att stoppas. nice :D och jag köpte förra vintern min första selftanning lotion, men jag använder den nog ganska sällan, har alltid varit lite rädd för att se orange ut hehe

hur ofta tränar du?
-
nå jag har tränat EN gång under de senaste nio månaderna.. :'D jag försöker varje vecka dra mej själv i reven och ta mej till gymmet, men det känns som om tiden inte riktigt räcker till. men det är bara excuses, jag borde nog börja igen.. :D då när jag träna ordentligt ett år sen försökte jag träna ca 3 ggr i veckan, och det borde jag väl sträva efter nu också :)

vad var dendä hemlisen du sku berätta nångång i framtiden?:))) ha man sakt a måst man säga b minna!:)
-
javeeeet! jag hatar såndänt själv också :D men jag vet inte riktigt vad jag får berätta :( jag ska ta reda på och berätta mera efter nästa måndag om jag får, okej? :) men jag ska vara med i ett tv-program, så mycket kan jag väl berätta hehe:)

hu mycke lön få du? sori lite privat fråga, men undrar bara hu du allti kan shoppa så mycke! :D betalar dina föräldrar dina saker, eller får du pengar från dom?
- nå jag vet att jag sku svara på allt, men lön känns ändå så pass personal att det vill jag nog inte skriva här.. :D och förr bruka jag nog shoppa en hel del, men nu efter att jag flyttat hemifrån så räcker pengarna nog inte riktigt till till sånt längre, så jag har minska massor på de, brukar inte shoppa så mycket mera :) och nej, jag får inga pengar längre från mina föräldrar och de betalar ingenting av mina saker.

sku du rekommendera helsingfors/esbo som studiestad?
- absolut! speciellt om man kommer annanstans ifrån än huvudstadsregionen och har aldrig bott här förr, helt huippu upplevelse säkert! och här finns ju enormt utbud på universitet och olika utbildningar, och studielivet här kicks ass im sure ;) (int att jag nu själv sku studera nånstans ännu haha men nu har man ju varit på en och annan studiefest ändå :D)

vilka bra nattklubbar finns de där? :D
- haha oj, "bra" nattklubbar.. :D allt känns bra när man är tipsy och är med rolig grupp av mänskor :D men det beror ganska långt vad man tycker om :D vissa feelar ställen som baarikärpänen&onnela (no comments här), men int vet jaaag, jag sku säja att kör på kokomo, kaivo, motellet eller svengi!

vilka bloggar läser du (länka!)?
-
tar ett par från bloglovin som jag följer! men jag följer över 60 bloggar så börjar nu int länka alla :)
Carla, Jenny, Linn, Ellen, Sarah, Daniela, Marianna, Char, Linda, Inka, and so ooon! :)

Ditt bästa minne? =)
- hela abidagen (penkkisen) + studentdagen. no doubt. absolut bästa dagarna EVER ! :)

röker du? vad är din inställning till droger? :D
- nej. negativ.

hu gick dina skrivningar nu som du gjorde pånytt? eller ha man ens fått veta de, e lite pihal haha
-
slutliga resultaten får man väl veta i slutet på november eller någo liknande, är själv heller inte helt insatt :D moddans preliminära resultat har vi fått, det gick ungefär lika bra som på våren, till och med en aning sämre, så det höjer jag nu inte iallafall :D enkkun har jag ingen aning om! vår egen lärare blev tjänstledig och vet inte ens vem som rättat dom, borde väl ringa till skolan och fråga.. :D

om du sku få ändra på en sak i ditt liv, va sku de vara? :)
- just nu tror jag inte jag skulle ändra på något :)

Hur mycket är du vid datorn per dag?
- på vardagar minst 8h, jag är framför en dator hela jobbdagen.. :D

Hurdan är du som full?
- en ännu livligare version av mitt normala jag :D

 Vad är finast på en kille tycker du?
- oj gud isint fråga sånhänt, jag vet inte :D för mej är det nog helheten som gäller. och en viss it-factor hihi

Vad väger du?
- jag har inte varit på en våg på snart två år. så jag vet inte.

Vad är det dyraste du nånsin köpt?
- måst vara min soffa<3

har du tänkt söka in till någon skola i vår? och vart isåfall? :)
ja, jag ska nog troligen söka in till någon skola nu på våren :) vet bara int alls VART :D nååå, hoppas jag kommer på det här vid något skede :D

Vilka ämnen skrev du i studenten och vad fick du för resultat i dem?
- engelska (E tills vidare iallafall), modersmål (M), finska (L), hälsokunskap (L), lång matta (M)

Hitta du någo nya roliga bloggar då när du ba att alla sku länka? 
- nå int vet jag "roliga", men joo jag fick bra tips, tack för det :) börja läsa ronjas och marias iallafall!

Länka di bloggar som du läser :)
- finns där oppe redan :)

Hur kan du alltid verka så glad?
- nå jag är ganska livlig&glad :D ni borde se mej irl haha. det är bara mitt sätt att vara. men som alla mänskor så är jag inte heller 24/7 superhappy, alla har sina dåliga dagar.

Har du nån studieplats?
- nå jag sökte ingenstans så nej jag har ingen studieplats :D

Favoritdrink?
- marianne! eller strawberry margarita

vaffö klagar du alltid att du inte har någo pengar, men ändå köper dyra saker och kläder hela tiden? så tekopyhää att säga att du inte har någo pengar när du fått en lägenhet osv osv från mami&papi
- jag har nog inte fått nån lägenhet från mina föräldrar utan bor på hyra som jag själv betalar, så jag vet inte vad du snackar om. och jag har jobbat massor vid sidan om skolan ända sedan jag var 15 och alltid tjänat mina egna pengar så jag tycker det där är jätte fräckt. varenda en jävla grej i min lägenhet har jag köpt med egna pengar, allt från soffa till vessapapper. det enda min mamma betalat är lite basic livsmedel då jag flytta, socker, mjöl salt och sånt. och joo jag bruka shoppa mycket, men nu har jag insett att pengarna inte mera räcker till och har slutat med det. och har verkligen semi tajt med pengar. ja. så onödig kommentar.

sku du kunna sätta en video av hur du lockar ditt hår? du sa nångån att du gör dom med plattång, men jag får det bara int att lyckas!! :D och super blogg du har!
- tack, så snällt!:) och jag kan nog försöka fixa nån video, det har annars också kommit önskemål om ett hår-inlägg, men jag får aldrig någo gjort :D men im working on it, ska nog göra! :D och joo jag gör det med plattång, man liksom svänger om den, och sedan drar ner, och sen blir det lockar :)

när e du påveg ti åbo o rock my world ;) höhö ja vet nog svare ren ja e lame ass.. gonatt!
- next week baby, im waiting ;)

Kommentarer
Postat av: anonym

vaffö klagar du alltid att du inte har någo pengar, men ändå köper dyra saker och kläder hela tiden? så tekopyhää att säga att du inte har någo pengar när du fått en lägenhet osv osv från mami&papi^^haha nån som visst e lite avundsjuk. Lol ja hoppas verkligen att du int bryr dig om såndänt skit, de e bara nån tragisk människa som e jävla avundsjuk för att den bor hemma me mami&papi o int jobbar så den har inga pengar att köpa me. Du verkar som en jättekiva typ:)) o vitsi så fina resultat i skrivningarna!

2011-10-25 @ 11:45:47
Postat av: minna

om du sku veta så glad jag blev av din kommentar! :) tack massa!!

2011-10-25 @ 12:51:50
URL: http://minnass.webblogg.se/
Postat av: carla

uj tillome jag ble på dåligt humör när ja läste dendär kommentaren^. De så lätt fö andra att kommao blanda sej fast man egentligen int vet nåt alls ! o dessutom så vet ju typ ala som följer din blogg att du ravaa på jobb dag in o ut... typ. hah men du vet va ja menar :D ps:ja fick lite morkkis nä du svara så snabbt när det för mej alltid tar evigheter att svara.... haha

2011-10-25 @ 12:57:57
URL: http://carlamk.blogspot.com
Postat av: minna

jeeees well some people need to get a life :D haha nä men joo. ba så funny att man kommer hit o heittä nå bullshit som int ens stämmer. men nice try :D javet siis ja jobbar ju 40 timmar i veckan.. :D haha no nä isint, förra gången to de ti mej också nå över en månad hehe :) men de ha vari ovanligt tyst ida på jobbe så hade lite tid här under jobbdagen ;)

2011-10-25 @ 14:02:21
URL: http://minnass.webblogg.se/
Postat av: carla

40?!?!?! jag jobbar typ tie :D

2011-10-25 @ 17:04:37
URL: http://carlamk.blogspot.com
Postat av: minna

joo men du har ju skola o allt där på! :D men joo 8 timmar i dagen, 5 dagar i veckan.. :D huhhuh säjer ja bara! :D

2011-10-25 @ 21:05:56
URL: http://minnass.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0