when a door closes, another opens

yaiks! jag har alltid haft det nånstans alitajunnassa, men jag har älskat den här bloggen och allt den gett mej så mycket att det varit svårt att sluta, trots ett par moodswings med pauser och lösenord. men min baby minnass fyllde faktiskt tre hela år förra veckan, och det här blir mitt 1139:e inlägg! wow. bloggen har ändrats med tiden, förr var det en hel del satsning och bättre bilder, nu kommer det crappy telephone pictures med ett par hastiga ord. det här är helt enkelt inte längre lika viktigt för mej. kanske har jag vuxit upp eller ifrån, kanske var det här något som bara var en del av mina gymnasietider och där får det bli. nonetheless så har det varit en givande journey&upplevelse (hur cheesy det än låter), nånting jag njutit av och som jag alltid kommer att komma ihåg. och jag vill tacka er, alla som orkat följa mitt dagliga liv under de här åren, och speciellt alla dom som gjort mej så otroooooligt glad oändliga gånger med sina snälla och fina kommentarer. det är på grund av det som man orkar och vill fortsätta att dela med sej. that was the end of this chapter, ni ska ha det så bra och göra det som gör er mest lyckliga. pussar&kramar
-minna

Kommentarer
Postat av: Anonym

super inlägg, lycka till i framtiden med ett par mindre ögon på allt som händer i ditt liv. Tror de e ganska hälsosamt egentligen i dagens värld. Har många gånger själv fundera på att sluta blogga, men än så länge e den mycket värdefull för mig. Ha de så bra!

2012-12-16 @ 22:20:17
Postat av: Anonym

Tack för en fin blogg! Lite oftare sku du kunna blogga men..men bättre såhär än int alls :) hade så bra!

2012-12-16 @ 22:58:20
Postat av: Anonym

Jag vet inte hur jag skall tolka detta inlägg men jag hoppas att du fortsätter blogga! En av de saker som gör mig lycklig är just du och speciellt din blogg. Du är en underbar person och sjukt söt är du med! Dina inlägg om allt från då du får ångest över din shopaholic till fester du varit på. Speciellt dina videoinlägg, ex. vad allt du har köpt förutom vinkorksöppnaren som var det du var ute efter från första början. Man skrattar åt dig och tror att du e galen wakko, fast man vet nog att du e jättekiva!
Din blogg är en kontrast i vardagen och ger det lilla extra leendet som kanske inte varar länge, men i helheten så är det guldvärd!

2012-12-16 @ 23:13:10
Postat av: Anonym

Neeeej bohoo :((((( nu blir ja ännu mer sad än när ratatabloggen stängdes :( de ha vari rolit att följa me din blogg hela denhär tiden (snart två år) o se att de finns så fina mänskor me en nypa självironi o som kämpar fö va dom achievear. Men allt har sin tid!

2012-12-16 @ 23:51:24
Postat av: Emmiina

Not you too :( on ollu kiva seurata sun blogia eikä ne crappy iphone kuvat oo ollu niin crappy :) mut ymmärrän kyllä sua, toivottavasti saat inspiraatiota jatkaa blogin kirjottamista jossain toisessa elämänvaiheessa. Kaikkea hyvää Minna :) njut av ditt gulisår!

2012-12-17 @ 12:18:06
Postat av: minna

<3!! känns jätte lessamt att sluta, blev igen sååååå glad av kommentarerna, tack! ni är bäst!<3

2012-12-17 @ 19:25:47
URL: http://minnass.webblogg.se
Postat av: Anonym

random fråga men var du i hangö förra veckosslutet? :)

2013-06-19 @ 19:23:27
Postat av: Anonym

random fråga men var du i hangö förra veckosslutet? :)

2013-06-19 @ 19:25:03
Postat av: Anonym

nej det var jag nog inte! :)

2013-06-24 @ 13:24:46
URL: http://minnass.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0