det är dags, benen vek under

(bild från lördagen, bad dani ta en bild av outfiten men hahah vi måst tydligen lite work on it)

min dag idag börja med att jag på busshållplatsen märkte att jag inte har mitt busskort med mej. okej fuck, nå, jag betalar med pengar då. nähä, plånboken är inte i väskan den heller. måst väl springa hem och söka då! kommer till ytterdörren och märker att jag inte har hemnycklarna heller. what are the odds att man samma dag glömmer alla tre hemma, va?! där står jag och slipper inte hem för jag är utlåst, men slipper inte nån annanstans heller för har inte busskort eller pengar. och jag borde redan vara på jobbet. försöker ringa till alla men vem svarar i sin telefon den tiden på morgonen? ingen. så kom jag på att syrran har morgonturen så jag springer ett par kilsa till hennes jobbplats och lånar pengar. kommer en timme sent till jobbet och hela dagen fortsätter i samma stil. efter en tolv timmars jobbdag kom jag hem död. beställde hem en onepiece för 198€ för jag trodde det skulle få mej på bättre humör. nå, inte riktigt :( nu schlaf

healing noodles

idag har jag haft tio timmars jobbdag med fanipala. helt kiva (vi har jätte kiva team), men långa dagarna är ändå ganska utmattande sist och slutligen. sen var jag och äta nudlar med mami&syster :) nu ska jag ta och sova lite, imorgon har vi start klockan 6 på morgonen blää!

a lot to be proud of

Postat av: maya

Jag är en tjej på 20 också och skall nu flytta till mitt eget hem. Största probleme e dock att jag måste jobba nästan fulltid för att ha råd med allt, även om jag får helt okej lön. Hur för du allt o gå ihop? Du shoppas massor, har ett fint hem med dyra möbler etc, sku du kunna ge några tips i ett eget inlägg fast?
tacktack!


för det första grattis massor till det nya hemmet! det är en stor grej i ens liv att flytta hemifrån och det är super exciting på så många vis, så njut! för det andra så vet jag inte om jag är den bästa personen att berätta några bra tips för det känns hela tiden som om min egen ekonomi skulle vara helt uppåt skogen haha, men vi ska ta ett försök!
mitt första tips är att först flytta - sedan köpa. jag inredde och köpte grejs till kämppän i två månader före själva flytten. jag var rädd för att flytta före jag visste att jag verkligen har allt jag behöver, men det är först när man påriktigt har bott där själv en stund, som man vet vad som påriktigt behövs. jag har skåpen proppfulla med grejs jag aldrig ens rört i (det här gäller speciellt då köket), så dit for massor pengar heeelt i onödan. så alltså flytta först så märker du sen vad som behövs och skall köpas! :D
försök fråga lite dyrare saker i present! jag fick veta att jag skall flytta ca en månad före min student, så jag bad till exempel röd- och vittvinsglas och skumppaglas till studentpresent. sen hade jag fått mina vita arabia-skålar som 18-årspresent från min mormor och gudmor. kunde inte riktigt uppskatta det då och de samlade ju damm i skåpet i ett par år, men nu använder jag dom dagligen och de är jätte bra :)
också för er som ännu inte skall flytta på länge kan det vara bra att börja tänka på sånhäna grejer. det blir en stor summa om man plötsligt skall börja köpa alla världens tallrikar och dricksglas och blablabla (ni har ingen aning hur mycket stuff som skall skaffas). jag börja samla och köpa sånthänt redan ett par år sedan. först kändes det super onödigt - varför sku man borda lägga pengar på t.ex. glas som bara står i skåpet i ett par år, om jag inte ens ska flytta på en lång tid? jag sku iallafall hellre ha satti dom pengarna på kläder haha. men trust me det lönar sej nog :) på det sättet samla jag t.ex. alla mina dricksglas (iittala) och hamna inte köpa en enda vid flytten sen! mina båda systrar flytta hemifrån före mej ju, så jag fick massa liknande bra tips från dom! för dom visste påriktigt vad dom tala om och jag lyssnar och litar på dom :D
jag jobba i en månad på riviera maison före jag flytta. därifrån kommer de flesta fina och dyra möbler och saker som finns i kämppän. jag blev totalt förälskad och galen i allt de har (är fortfarande), så hela min månads lön därifrån for till deras produkter (då bodde jag ännu hemma så hade inga kostnader såsom hyra etc att fundera på). här kan ju igen rekommenderas det där med att verkligen fundera på vad man påriktigt behöver (som jag är btw skitdålig på). dagtäcket bl.a. som jag har i ändan av sängen från RM kosta 239€ (?!) och jag har aldrig använt skålarna som syns på den nedre bilden. så fundera lite, man slipper undan mycket lättare med att köpa skålar från ikea! jag vågar inte ens skriva ner vad min soffa kostade, man hittar liknande från ikea med bara ett par hundra (dom är påriktigt fina, go for it!) men det är väl ingen hemlis att jag har lite shopping och märkesproblem haha.
samma sak med bestick, jag har alltid älskat iittalas bestickserie artik, så när jag väl hade bestämt mej för att de är de jag vill ha, så skaffa jag dom. med samma pris sku jag ha fått en tv+digibox+dvdspelare typ. jag äger fortfarande då ingen tv... så det är frågan om egna val. jag rekommenderar att ni köper vanliga bestick från cittaren med ett par tiolappar och köper finare sen när ni är vuxna. och förstå inte fel här nu, jag älskar mina bestick och skulle ännu heller inte byta dom till en tv. but that's just me.
sen har jag ju haft en massa tur med jätte många saker. fördelen med att jobba på visa (där jag jobba då i nio hela månader) var bl.a. lunchsedlar. jag fick 20st i månaden! så jag kunde äta ute varje dag om jag så ville, och det kosta ingenting. så jag har sparat jätte jätte mycket pengar på att inte hamna köpa mat! för tyvärr är det så att det far mer pengar på mat än vad man sku kunna tro :( efter att jag sluta jobba där har jag sen ätit pestomakaroni typ varje dag hehe.. sen fick jag ju köpa virike-sedlar också, dom är 5€ värda och jag betalar själv bara hälften. så dom jag har använt till gym-kostnaderna, fick betala -50% av medlemsavgiften i ett par månader osv. massa sånhäna grejs som jag bara haft tur med, och som jag är jätte tacksam för!
annars också, jag jobba i nio månader där och det var ett ordenligt jobb. liksom inte något "hej jag jobbar på cittarens kassa" (inget fel på det, jag har själv också jobbat där), men alltså det var ett tungt och vuxet jobb, och det betyder också en vuxen mänskas lön. så det är tack vare det jobbet jag har kunnat shoppa så mycket och levt ett sådant liv. nu när jag inte jobbar där längre så gäller det bara att face reality att sådant inte är möjligt längre, men i varje fall. jag jobba där fulltid i nio månader, och det är ganska mycket det :)
dessutom har jag alltid varit en workaholic och jobbar jätte mycket. jag sluta fulltidsjobbet i januari för att börja läsa på inträdeslitteraturen, och har fortfarande inte läst något alls utan istället roffat mer och mer jobb till varje vecka. den tråkiga sanningen är nog den att för att få pengar måste man också jobba. för att få mera pengar måste man jobba mera. jag älskar att shoppa mycket, alltså jobbar jag mycket för att kunna göra det. (så här är det tyvärr för de flesta, de som får pengarna rakt från föräldrarna utan att lyfta ett finger vill jag inte ens veta om för jag blir för ledsen&avundsjuk).
nu skall jag ännu försöka komma på några tips som jag glömt! hmmmmmmmmmm
1. om ni ännu bor på samma ort som föräldrarna är det ingen dålig idé att åka dit och luncha alltid då och då. under hösten försökte jag hinna besöka mamma ibland för där fick man alltid god och hemmagjort mat, och helt gratis! wow :) så ta nytta av sånt.
2. fråga runt om folk har saker som de inte längre behöver som de vill ge bort! vet otroligt många som fått typ mommos soffa eller kusinens gamla matta eller nåt sånt när de flyttat! jag fick en mikrovågsugn från min syster som själv köpte en ny (den ligger nog fortfarande i källaren för jag lagar aldrig mat här men iallafall ni förstår pointen höhö).
3. shoppa mycket under rea! på galna dagarna t.ex. köpte jag mycket hemmasaker, helt vanliga juttun som typ tandborstar och schampo och sånt. små pengar men hellre sparar jag lite på sånt för sen kan man shoppa mera wohooo haha
4. jag har skrivit på det här inlägget i en och en halv timme nu och mitt huvud börjar så småningom slå tomt..
nåja men ja, här fanns nu någo :) om det finns mera frågor som glömdes bort här så fråga på bara. och ja, jag vet att det finns andra önskemålsinlägg som jag inte hunnit göra och som glömts bort, men dont worry här nån dag skall jag gräva fram dom och göra alla! 'favoritplagg från klädskåpet', 'hur jag sköter om mitt hår', 'videobild från lägenheten' osv!

"move the fuck on" might be a bit too simple this time

förstår inte varför folk hatar måndagar, jag älskar dem! för mej har de alltid representerat new beginnings, förr med annan mening än nu, men ändå. nu ska jag glömma (försöka glömma) veckoslutet och embracea nya veckan som kommer att bli jees :) ska börja med att dra mej till springmattan, second time at the gym this year och det har ju gått 'bara' två månader höhö..

for once im not exaggerating

gårdagen var säkert den hemskaste dagen/natten i hela mitt liv. enough said, nu ska jag be till gud att jag sover mer än en halv timme inatt.

horror horror horror day

efter jobbet igår först joris födis, sedan lauras födis. på mej var nya kavajen (H&M), en urgammal vit ruffletopp (lindex) och knähöga mörkbruna mockastövlar (nilson).

ready for the second crazy day

-> work, byeee

tills benen viker under

image description
jag idag (+imorgon).

all glitter, sparks, vibes, the fireworks

bought at the guess sale today. -40% on every item.

cut off the time to breathe

rockarna jag köpte tidigare i veckan, alla från zara. har inte riktigt haft tid att blogga om allt jag gjort den här veckan och kommer troligen inte att ha det heller, men vi återkommer kanske bättre nästa vecka när allt är mindre hektiskt. men har nu hängt två dagar på kauppis och laurea, mamma flyttar bort från vårt hus (goodbye girly pink dreamroom) och det pågår en fucking remont-shit i mitt hus, så har hamnat tömma hela jävla klädrummet in i lägenheten och man kan knappt gå omkring här. lite sånt bland annat.

i always planned to tell you, but i know i never will

när jag läste igenom min bloglovin-lista idag fick jag inspiration från en annan blogg att gå lite tillbaks i tiden. börja läsa igenom mängder av inlägg jag skrivit ett par år sedan på min anonyma dagboksblogg (trodde jag var den enda som höll på med sånt, men apparently not!). det tog inte länge tills flodarna kom. fastän man kanske inte borde se tillbaka på det förflutna, är det bra att ibland påminna sej. hur illa det kanske än känns. men så har jag också fått fälla lyckotårar idag! jag älskar min familj mer än något annat på hela jorden och det existerar inte en starkare kraft än den mängd kärlek som brinner i mitt hjärta för dem.

can you keep a secret?

nu ska vi avsluta dagen med film. jag förklarar kaoset i bakgrunden nån annan gång..

small deeds, huge smiles

today i bought yet another jacket from zara.. three jackets in two days, seriously what's wrong with me? hahah. but in my defence, they were all on sale hihi! and i also found a cute black polkadot dress. after shopping we went for a late lunch and i tasted the most heavenly chèvre caesar salad ever. yum!

the most important things in life arent things

i've had an exceptionally hard time with positive thinking today. so, i decided to do what i do best. spend money. came home with two winter jackets, two cardigans and a leather bag. it helped. a little. i guess.

weekend fun

toodles, nu drar jag och mina nya glasisar till joensuu! resan dit tar 5½h blää.. jag + tre andra chicks från stan far dit på lite promo grejs, vi övernattar på ett hotell och jag kommer tillbaka nångång imorgon vid midnatt! seee youuuu :)

ralph lauren eyewear

idag har dani hjälpt mej med lite ärenden, solljus i 14 minuter, föra byxor till miksu och söka mina nya glasögon som äntligen hade blivit färdiga!

in the middle of my sex and the city marathon

ikväll drog dani mej till kicks på sale. hitta nail stuff och en adorable pink lip stick från dior.

with nothing but your t-shirt

hela kämppän ser ut som en katastrof (usch fan ni sku se köket, det är värst). jag har helt enkelt inte orkat städa, har varit too bizzy med att ligga i min säng. idag starta min promo 'movie tour' på arcada, och jag var verkligen bummed av att missa det :( men börjar så småningom må en aning bättre, thank god.

listening to yourself can be harder than you realize

hamna ringa till jobbet och säga att jag är sjuk. jag kommer verkligen heller inte att vara frisk redan imorgon, det vet jag. kändes riktigt riktigt riktigt illa när jag vet att de är upp till öronen swamped med work för turnén börjar imorgon, och nu måst de plötsligt hitta någon som sku kunna replacea mej i ett par dagar. jätte dumt, men jag hade inget val :( nu ska jag jobba hårt för att bli frisk (=göra ingenting), så att jag hoppeligen inte behöver avboka veckoslutets keikkan också. +

happy valentine's!

tyvärr är min dyna det enda jag kommer att krama idag, men there's always next year! puss på er, hoppas nån av er får uppleva nåt riktigt romantiskt idag!

i cant afford anything else

jag har exakt 44 timmar på mej att bli frisk. om någon behöver mej tills dess så hittas jag någonstans på bottnet av min säng. toodles til then

self-torture is the best way to punish oneself

aldrig har jag varit så lycklig av att slippa hem till min egen säng.

Sarah's 20-års surprise dinnerparty!

kunde obviously inte skriva här vad som egentligen var i planerna för gårdagen om sarah sku ha råka läsa, men ja, vi (ellen) ordna en surprise party för henne! hon hade ingen aning och trodde att vi sku bara komma hem till henne och grunda osv, men i verkligheten hade ellen secretly flygit hem från paris och så kidnappa man sarah och hämta henne hem till ellen var alla skrek 'surpriiiiiise' jeee:) jag for tidigt hem för jag mådde så rumpa, jag grät i bussen för jag trodde jag skulle svimma på hemvägen. det var inte alls roligt :( och nu på jobb igen..

social butterfly

genast efter att min jobbdag var slut tog jag spåran hem till ellen. det tog säkert 45 minuter för mej i ellens vessa, när jag försökte gömma hur skitig/trött/sjuk jag såg ut. orkar inte ens försöka förklara hur dåligt jag mådde, men det var en kväll jag absolut inte kunde ha missat! jag laddar upp bilderna och berättar mer sen!

alcoholic, shopaholic, workaholic, but hey who's counting

jep ja känner mej precis lika förfärlig som jag ser ut på bilden, det blev nog inte mycket sömn för min del inte. MEN som alltid, the right attitude is the key to everything har jag märkt. alltså blir den här dagen nog bra :) har redan startat morgonen med finnrexin och har packat väskan med näsdukar. ps. nice att jag tänkte att jag inte sku hinna blogga före söndagkväll, men det tycks vara omöjligt för mej att låta bli haha. tog en senare buss bara för det här höhöhö. whatevs, heippa:)

suits me just fine

okej nu ska jag och köra med daniela, och sedan hem till mina kusiner. pojkarna (10 & 12 år gamla) skall förvandla mej till en nintendo wii champion på ett par timmar (hoppas jag!). jag tar mitt jobb på allvar höhö och ska kick alla ungars ass under turnén! muahaha. no nä, jag måst ju påriktigt kunna det jätte bra för jag ska visa och leda spelet etc. därifrån far jag rakt till jobbet därifrån jag slipper hem säkert först 00.30 tiden. jag missar linas födis som är idag, som är helt super synd!! :( annars också hinner jag säkert blogga nästa gång först på söndag kväll, för tidigt lördag morgon skall jag igen på jobb till stocka, och på lördagkväll far jag rakt från jobbet till sarah för att fira hennes födis! och på söndagmorgon igen jobb.. iväntan på söndagkväll, jag tänker ha en relax myskväll med mej själv:) men ha ni alla ett grejt veckoslut hörni!

mission spread smiles

det kom igen frågor av mitt jobb så jag visar ett par bilder också! :) jag jobbar alltså på en promotion firma. på något sätt jätte svårt att förklara en så enkel grej som promon för mej, men hmm enligt ordboken betyder det följande. promotion = att marknadsföra eller uppvisa en produkt, tjänst eller ett evenemang och på så sätt väcka intresse. så det finns alltid olika kunder och produkter, som jag tycker är helt bäst för det här jobbet är så varierande! alltid olika grejs och varje keikka är helt olika. oftast brukar det gå ut på att vi delar ut stuff gratis eller liknande. så man får bara le och göra folk glada. har jobbat med det här i ett par år nu, och det är överlägset det bästa/kivogaste jobbet jag nånsin haft! :)

the golden middle has always been a vague concept for me

jag idag. nu ska jag på leffa med dani&miksu, vi tar ett nytt försök på 'in time'. kanske vi den här gången till och med slipper ända till slutet höhö..

chunky tomato first up!

kom just hem och ska äntligen luncha. yummieee ska börja köra med dom här sopporna igen, har inte ätit dom på länge! gör säkert bra också för att jag har på känn att jag håller på att bli sjuk:(

running faster than my guardian angel can fly

nu ska jag på ett par ärenden med daniela och sen igen mot stan för ett möte på officen, denna gång för universal. laterrr :)

rise and shine, sunshine

noniin, elikkä mun on aivan pakko kirjottaa tän kerran suomeks! oon huomannut että jotkut mun suomenkieliset lukijat käyttää google translate:ia kääntääkseen tekstit suomeks. kokeilin ite, ja hyi ette te voi tehä niin, sehän on aivan paska ja vääristää kaikki lauseet ja useimmat on niin hulluja ettei niistä edes saa mitään selkoa haha. oli mulla kyllä vähän hauskaa kun luin omia juttuja sillä tavoin. emmä tiedä, jos te haluutte niin voisin välillä vaikka kirjottaa suomeks? toisaalta mä kyllä bloggaan ruotsiksi :( tai sitten vois tehdä niin kuin esimerkiksi char (char and the citystä) että kirjottaa joka kerta suomeksi JA ruotsiksi. mut mä oon niin laiska etten varmaan jaksais hah.. no saa nähdä! ei mulla muuta :) huomenta vaan kaikille ja semmosta!

back to pleasant business


how to lose 20 pounds in two hours? anyone?

fuck fuck fuuuck! pga putkiremonttin har dom stängt av vattnet i hela huset. jag sku borda duscha och fixa mej, jag har två sjuuukt viktiga möten idag, och mitt hår droppar fett atm? jag har sovit knappt ingenting inatt för jag är så nervös :( hahah this must be a joke.. försöker nu säätä något med torrschampo etc, wish me luck.. fml fml FML

oldies 2010

det kom önskemål om bilder från min gammeldans, så här har ni ett inlägg! mera bilder hittar ni också från det "riktiga" originella inlägget som jag skrev för två år sedan, kolla HÄR. okej hate to ruin this for you som ska nu dansa, men sist och slutligen är det ju bara en random dag där alla är trottade i en svettig jumpasal och leker festliga haha.. fatta mängden pengar man lägger på en enda dag!? no näää, half true, men det var en jätte kiva dag nog, alla ni som dansar iår ska ha det riktigt roligt! jag dansa iallafall med den bästa danspartnern jag sku ha kunna tänka mej, och vi hade jätte roligt på alla övningar och alla hade sjukt roligt under hela dagen sen :) vi åkte genast nästa dag till ruka med 40 ungdomar i samma buss, allas mående på bussen var iallafall en once in a lifetime- experience hahaha. vissa kom rakt från jatkona till bussen i sina klänningar.. hahahah oh those times

when nothing goes right - go left

min dag var lite skitjobbig, säätä i fyra timmar för att skaffa och skicka det där jävla skattekortet :( köra, skanna, köra, skanna, kopiera, skicka, ringa, köra, köa, faxa, mejla blaaaaaaaa.. jag hade liten irritation efter det så jag tröstshoppa en mängd underkläder samt vita huvudjutskan. det fick mej redan på bättre humör :) SEN kom jag hem och öppna paketet vi hämtat från posten med daniela, fick crazy många dove intensivbalsamin, wau! :) måst pröva dom och berätta om dom var bra sen, kommer helt säkert att göra jätte bra för mitt trötta/torra hår! irritationen long gone nu, jeee:)

ska vi göra nåt äckligt?

dagens mål: läsa lite marknadsföring (komma förbi sid 3), gå till butiken och köpa päronsaft+wc-papper, köra efter mitt skattekort (tack så jävla mycket att ni kunde meddela dagen före att den ska vara på plats eller så far det -60% av lönen)
vårens mål: hunt down parkan på mellersta bilden, eller iallafall nån liknande (varför varfööör köpte jag den aldrig), rymmas i blåa zara highwaistina och i levis curve ID:na (japp båda väntar kvar i klädrummet). har gått igenom gamla bildfiler hela förra natten och haft en trip down memory lane. sommar och brunhet nu tack!

no gold stars for me today

jooo......... jag hade tydligen somnat efter att jag läst tre sidor och så vakna jag ett par timmar senare till det att daniela ringer till mej.. woooops:) nå, dagens lesson = aldrig läsa i sängen i vågrät position! sen var vi i ett par butiker med dani&miksu&ella och jag hitta nya ballerinan och nya stabilon. inte så mycket annat, nu smaskar jag på tomatmozzarella-bröd och skall fortsätta kolla OC's fjärde season. hoppas det går lite bättre med läsandet imorgon haha

cheating on o.c. season four

tidigare idag var jag av och an till stan och njöt av 12 minuter solljus och sen var jag hos läkaren. men vet ni vad idag är det måndag, och jag har nu haft mina två veckor ledigt så det är dags att get back in business! jag tänkte börja med marknadsföringsboken för den såg mest kiva ut (hade minst sidor och de tre andra inträdesböckerna såg ju bara grymma ut haha). är faktiskt helt ivrig av att börja läsa, dags att aktivera hjärncellerna efter ett års paus:) wish me luck, laterrr!

i cut the cord, goodbye

nya rekord med bloggen idag! major happy mode. ibland går allting inte så smooth som man skulle önska sej, och för mej hjälper det iallafall att tänka på allt det goda istället. så just nu känns det som om jag har mycket att vara riktigt tacksam för. besides min awesome blogg (höhö) med mina awesome läsare (lite oaktiva ibland va, men faithful none-the-less), så är jag atm tacksam för min perfekta lägenhet som jag verkligen trivs i och älskar, samt oersättliga vänner som är där för en när de behövs. det är allt man kan önska sej. eller hur? enough with the waterworks, godnatt:)

'take the drink and walk' strategy

överlägset bästa dagen/kvällen det här året (och på länge)! idag mår man som man förtjänar, jag har någo unknown enorma blåmärken på flera ställen, och det känns som om min handled sku typ vara bruten eller nåt? haha. på matchen stod vi ute i vadå 5 timmar i miljoner minusgrader, men det var så värt det! okända mänskor bjöd massa drickor åt varandra, alla var på så otroligt bra humör! mera sånthänt. x

ill snapshot you a postcard

YAOOOOOOOOOOOOO köpte just flygbiljetter till paris 26.-29.3!!!! ellen here i comeeeee its gonna be awesome! men joo, nu är det fredag och ikväll är det mattlidens lärarmiddagsjatkon på pörssi dit alla gamla elever är som vanligt bjudna. gonna skip, kommer nog säkert att vara lika kul som alltid för abina såklart, men jag har ingen större lust (i just got rid of you people!!) no nä, hope you know im kidding. vi ska hitta på nåt annat, men inget crazy för IMORGON är dagen jag och dani väntat på i evigheter och då ska vi vara i skick för DÅ smäller det! +

phonies need to clear the room

jag köpte ett par nya glasisar! synen hade t.o.m. blivit lite sämre så en till orsak att köpa hihi! de är ralph lauren, och fick thumbs up av båda mina makutuomarin igår. så gjorde jag misstaget att fara in till ett par butiker på samma och köpte en svart kavajgrej från h&m (10€) och vit ruffletopp från lindex (5€). bra fynd så inte så illa :) nu ska jag skajpa med ellen. x

now you see it

idag har jag hunnit vara på valohoito på morgonen och nu ska jag till optikern för att kolla synen! jag har redan länge haft cravings för ett par nya glasögon i hipsterish stil, men no money plus har egentligen inget behov av ett nytt par (äger redan tre) och använder dom sällan.. iallafall, ett par nya snygga glasögon sku få känna mej mera smart och ge lite biblioteks inspiration, dont you think? ;) mycket trevligare att gå på prepkurs osv när man ser till tavlan OCH har coola glasses på köpet. (jag kan komma på tusen till onödiga excuses för att köpa nya). men vi får se hur det blir :)! laterrrr

J O Y

nu är det lyx här i minnas crib. det finns morgonmål!!! och mjölk!! oh the feeling

do you come from time?

image description
joo idag var vi då alltså med dani&miksu och kolla på filmen in time. när det gått ca en timme av filmen stängs plötsligt hela screenen av och det blir helt mörkt i salen! sen får vi veta att elektriciteten gått av i hela tennispalatsi.. nå vi vänta en stund men sedan sa de att de kommer inte att få elektriciteten tillbaka på, så vi fick nya biljetter så vi kan komma och kolla den nån annan gång. haha just så! men vi hann se ungefär hälften och under den tiden hann jag redan böla som en baby och filmen verka riktigt sevärd! resten ska vi och se nån annan dag då :)

good day thursday

yllisen hade varit i över ett halvt år på mitt arbetsbord på jobbet och samla damm, nu hitta den sin väg tillbaks till klädskåpet och min användning! +

donkeyboy - city boy

image descriptionimage descriptionimage description
köpt idag: innerdyna från stocka till dynan jag köpte redan på jullovet (h&m home), plus två ljus från h&m home som varit utsålda i en evighet men äntligen kommit igen! jei! men nu måst jag springa, daniela väntar nere. puss

you can feel it in the air, smells like victory

jag är lycklig. det var bara det som jag ville berätta :)

everything is literally looking kinda sunny

har hunnit med en massa idag och klockan är ingenting ännu! dagens höjdpunkt: turkinpippuri/pätkis-milkshake/pyörremyrsky. yummieeee. ps. jag tror jag är addicted till skräpmat. inte så roligt. annars så ler allt annat :) ha det bra!

RSS 2.0