win-win situations to the maaax

att fixa håret från detdär till--->detdär är ett mirakel! mitt hår är i SÅ dåligt skick påriktigt, men med bra produkter och hårfixningsjuttun så går det att gömma:) på torsdag gäller frissan äntligen, hallelujah! dåliga ändorna bort tack!
på mej igår hade jag äntligen nya toppen jag köpte i november och de enda par byxor i mitt klädrum som ryms på mej. NO, dom sprack itu vid rumpan vid våra nattliga äventyr ca klockan 5am så dit for dom byxorna! nu har jag NOLL par byxor att använda haha. motivation att börja träna så jag ryms i de gamla byxorna? jag visste att något med otur skulle hända till mej, men dagen var ju egentligen på 14e sidan redan..? heheh
såhär såg man ut före man for och så man såg ut på morgonbussen. hahahah. hahah. nu ska jag köra på valohoito till stan och sedan söka dani så vi kan gossippa om gårdagen. lyckad utekväll, och jag är alltid lika glad när jag får lära bättre känna nya mänskor som visar sej vara rrrrriktigt kännvärda. sen ska jag kanske hänga med roope lite, återstår att se. kramis!

Kommentarer
Postat av: ale

haha du är söt<3 de va nog faktist ganska komiskt! Hur hade ni det? jag kommer nått vs med er!;)

2012-01-14 @ 17:00:18
URL: http://coffen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0