my cup of care for you is empty

feels good. feels free. i'm done. kaput. finito. adios, goodbye. 
nu ska jag och träna med dani&miksu. första gången jag tränar på hela sommaren hehe... har tretton dagar på mej att genom en miracle bli i beach kondis. vi ser hur långt jag kommer.. :D 
fick btw på vs tillbaka min plattång som varit vilse sedan maj, så jag har ju varit heeelt excited av att få platta och göra lockar dom senaste dagarna :D

so needed & so deserved !

ÄÄÄÄÄÄÄ wtffffff gissa vem som far till Ayia Napa om två veckor? insane! SÅ excited!!

veckans klädval


filled with a weekload of happy fuel

jag hade en helt helllllvetes rolig kväll igår!! så annorlunda och SÅ refreshing! mer sånhänt. idag är man sen lite.... dehydrated. bånga en ny drink som heter lollipop, man får bokstavligen en chupachups tikkare med den. den var ganska kul, pröva ;)!


"are you guys wearing jpg?" :D

jag har haft såååå roligt idag! :)


bumpin in my truck

om ni håller ögonen öppna i stan idag kan ni möjligen bånga mej körandes i denhär beautyn! och om nån har cravings för kall cokis dra er mot järnvägstorget, där finns tjejer som är happy to ease your thurst ;) 

in chock

jag har spenderat resten av min kväll i sängen med the vampire diaries. sömn kommer att kännas så jäkla bra. natinatt 

separating seashells from pebbles

med sarah på sallad och cider i lasipalatsi. jag är lycklig att få vara vän med en mänska som hon, påriktigt. ta vara på varandra hörni <3


"a smile is the prettiest make up a girl can wear"


last night..?

jag var åtta på jobb idag och den här dagen kommer att bli jättekiva :) jag har nämligen sovit SÅ länge och bra, så jag känner mej riktigt utvilad och fresh. aiaiai! kan inte vänta på att komma hem ikväll och få komma till en städig kämppä med inga flaskor eller odiskade högar av vinglas nånstans. aldrig att jag sku hitta stora svarta fläckar på min beige matta eller ruttna donken leftovers för den delen heller :)


the real deal

med tjejerna hos mej, vi kör suola eller möjligen cuba! ses i vimlet X

feels like home

yiihoo storstädningen fäärdiiig! kommer inte ihåg när jag senast sett så här mycket tomma och rena ytor här. perfekt tid att gräva fram lite oanvända inredningsdetaljer från skåpen (glasjuttun från iittala etc) och så börja jag fylla på min nya hylla med tidningar och böcker. och nog måst jag med all ärlighet medge att när jag sitter här atm och tittar runt omkring mej så blir jag så himla stolt att jag själv lyckats fixa en egen kär place till mej själv som är så "minna" och där jag trivs :)

she dont just hear - she listens

 
idag hade jag för första gången på mej röda byxorna jag köpte på våren! vitsi de va spännande hehe. så ovant, men jag klara mej bättre än med gröna byxorna som igår flög till loppis-högen haha! idag har jag hängt med daniela, varit till ikea och bara snackat bort timmar. så himlades härligt att få ses igen, det är något speciellt med henne, she keeps me sane for real. puspus dani :) hehe. och på bilden ser ni dagens wopidoooyaaaa, sökte äntligen våra flow lippun! fan så jag väntar, kommer bli bäst. nu ska jag börja kolla på vampire diaries s1 dani låna åt mej och sen zzzzzz. 

meanwhile in my kingdom

idag har jag hängt med min syster, vi var på beachen och jag fick äntligen min solbränna tillbaks! wohoo. sen kom hon hem till mej och vi börja raida mina kläder, hon hade dibsa första titten före kläderna hamnar hos vänner eller loppisen. känns så befriande att ha slängt massa! vissa packades i lådor som ska säljas, resten in i en stor sopsäck som jag ska föra raka vägen till roskisen. hitta btw lite annat också under städandet, presentkort som snart har sitt sista datum och virikesedlar. det lönar sej nog och städa ibland heheh :)

maarmieee listen up

lite mellanuppdatering men oeeeeeeeeeeeeeeeeee jag blev lycklig just! håller på och går igenom klädrummet golv till tak och inne i en låda med gamla väskor hitta jag dpn halsbandet på bilden i mitten bland alla väskor!! FÖRSTÅ LYCKAN, jag fick den till 18-årspresent och jag hann använda den en enda gång och sen tappa jag bort den. jag leta mitt gamla rum upp och ner miljoner gånger och ringde till tjejen som hade festen jag hade haft den på att om hon hade sett den, ringde till mänskan vi var på jatkon på att om den hade blivit dit, leta hos mitt ex flera gånger om den var där och den var ingenstans och den har varit borttappad i över två år nu och inifrån lådan bara ploppa den fram just! säkert väldigt intressant men oj så jag blev glad :) det har varit något speciellt med idag. men mer om allt later, ska fortsätta! :)
 

day & night themes

hälsningar från åbo! här har vi cruisa runt i jean paul gaultier designade bilar och gett ccl till de törstiga. och jag tänker för hundrafemtielfte gången hur mycket jag gillar mitt jobb. x


i've been asleep for a while now

OM den boken var bra. sluka den på 1,5 dag. jag har seriöst senast läst en bok för säkert två år sedan (obs en bok som jag själv valt, inte inträdesböcker etc). så skönt! ska försöka hitta tid till att läsa härifrån framåt. next up whitney ports true whit (cant wait!) och lauren conrads style och l.a. candy som samlat damm på nattbordet ända sen jag flytta in hit. men tidig väckning imoron, nati! x


mommy mushi

myser och kollar film med mamma. jag fick pröva två månader gratis en ny app för ipad+iphone och testa den första gången nu, verkar bra där finns massa leffan och tv-program med finsk text! heter viaplay, ni kan också pröva gratis i en månad, leta på www.viaplay.fi :)


one day getaway?

sitter i bussen påväg till landet. den här veckan har ja fredagen ledigt, och jag bestämde mej för att dra mej till landet. kanske lite onödigt att fara bara för en dag, men jag har inte varit en enda gång på hela sommaren (efter inträdesförhöret dvs) och jag har längtat efter att få vara på lande o göra ingenting och är så avundsjuk på alla som inte jobbar och som får göra det. så jag måst göra det nu när jag kan :) en dag, helt samma, en dag iallafall! ps. whats up with my hair hahah


barcelona shopping part two

mushibyxor från hollister
 
sommartopp från forever21
yllis från massimo dutti
 
jeans från stradivarius (hitta perfekta på rea för 17€!)
normi vit tröja från stradivarius
flipflops från hollister som jag börja använda ren under resan :)
makeup box från sephora (190 colors väl hehe)
köpte en hel del stuff från sephora för vi trodde det var -25% på alla produkter, men turns out att det gällde bara make up -.- jävla myyjän som int kan engelska haha
halsband från forever21
 

ian carey ft. timbaland & rosette - amnesia

från fläta till vågigt :)

barcelona shopping part one

        
kjol från stradivarius (som jag hade på bilden med nya pinkiga väskan:)                                                  
skjorta från massimo dutti (såndän tjockt finare material, vet inte riktigt när jag kan ha på den, men digga ändå så mycke att jag måste köpa!) hmmm måst fast hitta någo stort halsband till den!
kjol från stradivarius (kort fram och längre bak)
yllis från en department store som hette cortefiel, den är guldigt glittrig påriktigt men det syns inte riktigt på bilden! 
"extrafine cotton" yllis från massimo dutti
ljusröd glittrig tweed skirt från massimo dutti. har länge letat efter en liknande men har inte hittat en fin men den här var ett sånt fynd jei så nöjd!
normi grå yllis från hollister
mushigaste dunvästen EVER! sku nästan få bli höst bara så jag kan börja använda den, man kan ändå inte kalla det här vädret sommar..
ballisar från forever21
vit asymmetric klänning från forever21. love it!

what will happen in new york i wonderrrr..

kan inte vänta på att slippa hem från jobbet och öppna resväskan hemma. det kommer att kännas som jul, vira upp alla plastkassar och klippa bort prislappar :) ooh. enda problemet är hur jag ska få dem att rymmas i klädrummet! har redan nu fullproppat därinne och en hög med kläder på soffan som väntar på att få plats nånstans. det här betyder att det är dags för att sälja på loppis! hemskt att ge bort gammalt, men så måste man väl göra för att få plats för nytt :)

malibu&choko number one partyteam

sitter (ligger och sover och mår dåligt) på munchens airport och väntar på andra flyget. igår hade vi en alldeles gaaalen (galet awesome!) night out i bcn, på morgonnatten kröp vi till hotellrummet, tog våra väskor och åkte rakt till flygfältet. så ni förstår måendet här :D på bilden syns min nya pinka matkalaukku!!!!! hihi bästa inköpet typ. annat nytt kjolen från stradivarius och flipflops från hollister. men nu back to sleep här på bänkarna som en spurgu :) toodles!


hälsningar från barca!

fick idag veta att jag kom in till juri i lund!!! jag hade aldrig tänkt på att jag sku hamna göra beslut för jag tänkte bara på hanken. men juri. i lund. holy crap liksom! inget beslut som ja ska göra här på resan, men fatta chocken!! idag har vi shoppat reven av oss. hollister, forever21, massimo dutti. burn money burn! nu ut o äta yum ha det braaa! :)


hasta la vista!

mina svarta ringar under ögonen från veckoslutet har inte försvunnit fast jag sovit 10-11h två nätter i rad nu. men i dont care! guess what time it is tomorrow? ;) väckning 4am! adios finlandeee!

curriculum vitae

Kan du göra en modell-cv, eller nåt i den stilen och ladda upp här på bloggen? bara för att se hur du har byggt upp din:) du verkar iallafall mer erfaren än dom flesta i vår ålder me jobbliv och så vidare så något sånt skulle uppskattas !!

okej min åsikt är den att själva utseendet på cv:n inte är så viktig, viktigaste är såklart innehållet och vilka jobb man har haft. hörde att vissa arbetsgivare skippar ansökan helt och hållet och bläddrar igenom cv:na som kommit in så att de bara kollar de översta jobben på allas papper, och om det finns någo intressant läser dom vidare. därför har många ställen nuförtiden så att man inte skickar in enskilt ansökan och cv, utan dom har färdiga blanketter på nätet där man bara fyller i "kerro vähän itsestäsi" typ och senaste jobbena man har haft.. iallafall, på min cv står överst som rubrik "Ansioluettelo" och datum som jag alltid sen ändrar till den dagen som jag skickar in ansökan. sen står där överst kontaktuppgifter: namn, adress, telefonnummer, e-mail och födelsedatum. där under koulutus, vilka skolor jag gått i och vilka år. sen börjar själva grejen med underrubriken työkokemus. tiden jag jobbat där, namnet på firman, och med en mening vad som hörde till mina jobbuppgifter. allra längst nere kielitaito, alltså vilka språk jag talar och hur bra (äidinkieli, erinomainen, kohtalainen, heikko etc vad det nu finns). för er som inte ännu har så mycke jobberfarenhet sku jag rekommendera att lägga dit allt som ni bara nånsin har gjort: prao, barnvaktande osv så man får cv:n och se lite längre ut. men sen när jobben börjar bli fler så ta bort sånt som blir onödigt, när man börjar bli äldre och har redan ett par "ordentliga" bra jobb där så bryr ingen sej om det att ni som 15-åring varit och plockat jordgubbar i byn nära lande i en vecka :D jag har börjat rensa bort gamla jobb, det ser snyggare ut om allt ryms på en och samma A4 :) men alltså inget märkvärdigt och magiskt som ska finnas där för att ha större chans att få jobb, det är tyvärr så att ju mer erfarenhet man har destu attraktivare är man för arbetsgivarna. och så kommer man in på dilemman att hur man ska få mer erfarenhet och mer jobb till cv:n om man aldrig haft något jobb och inte lyckas få ett :( hoppas det hjälpte lite, dont think so haha, men här fanns nu vad jag själv har där!
 
 

attention

ett av dom bästa veckosluten i hela mitt liv. vip areas, free drinks, hot guys, laughter, dancing, jamming, live music, celebs, new friends. har sovit 0,5-3h tre dagar i sträck nu så nu ska jag sova. holy shit så jag är påväg dit igen nästa år !

ruisrock'12

täst lähteeeeeeee! next up ruisrock 2012, SÅ excited!! blogg.se appen har inte funkat enda sedan midsommaren, så kan inte updatea från telefonen :( men på söndag sen när jag kommer tillbaks! näeeee, inte alls på söndag, vi kommer tillbaka 2-3 på natten och jag har jobb 8 på måndag :)))) that should be interesting! men i dont mind, det här blir awesomeeee! om nån ska ti ruissin istället för regattan så kom och moikka! ha det bra! x

wanna see me? call me a month ahead and make an appointment

byggandet av nya möbler har varit på agendan idag. under två dagar har jag fått två nya lampor i taket, en tidningshylla och sängen fixade. har så otroligt ont om tid hela tiden, men det finns nog inte så mycket kvar att göra. lite major städning och så börjar det bli färdigt. oujeeee, ni får se bilder sen :)

bea&miksu38

vem sa att man inte hinner ha roligt efter jobbet? älska sommar. det gäller att ta vara på varje stund man kan. x

surreal

sitter på jobbet och gråter lyckotårar. jag slapp in till hanken. jag. slapp in till hanken. jag. jag? har dubbelkollat listan varannan minut bara för att kolla att jag inte sett fel. jag kan inte fatta det här, det har inte slått mej än. crazy. so CRAZY!!!!!!!! och CHOCO SLAPP OCKSÅ! CELEBRATION TRIP TO BCN NEXT WEEK BOOOOYAAAAAAA!!!!! grattis MASSA till alla andra som också sluppit eller fått studieplatser! jag vet att det känns så JÄKLA bra!! xxx

fantastic four

älskar min familj mer än något annat på hela jorden. när jag ser dem skratta ler mitt hjärta, när jag ser dem gråta gråter jag med. skulle aldrig klara livet utan dem, de betyder allt för mej. pus pus pus gånger tusen !

RSS 2.0