malibu&choko number one partyteam

sitter (ligger och sover och mår dåligt) på munchens airport och väntar på andra flyget. igår hade vi en alldeles gaaalen (galet awesome!) night out i bcn, på morgonnatten kröp vi till hotellrummet, tog våra väskor och åkte rakt till flygfältet. så ni förstår måendet här :D på bilden syns min nya pinka matkalaukku!!!!! hihi bästa inköpet typ. annat nytt kjolen från stradivarius och flipflops från hollister. men nu back to sleep här på bänkarna som en spurgu :) toodles!


Kommentarer
Postat av: Alexandra Vacherand

Hej Minna ! Det e Alexandra fran Frankrike (Millas o Jaakkos kompis , dina kusiner) o jag älskar din fina pinkka kappsäck ! Den ser att vara i bra kvalite,

Det e Roligt att fâ följa med finska livet via din blogg, jag kan känna igen nâgra ansikten av finlandsvenskor fast jag inte rikit känner dom !

Grattis att du kom in till Hanken o Juri, vilke ska du välja ?

God fortsättning,

ALexandra

2012-07-16 @ 14:06:41
Postat av: minna

hej!! :) jätte roligt att höra från dej, är du påväg till finland snart igen? :) tack joo, blev helt totalt kär i den och färgen! tror nog inte kvaliten är så bra för jag köpte den på en såndän torg market, men helt samma hihi :) tack massor, jag vet inte alls faktiskt ännu, men ska bestämma under den här veckan säkert! får se, spännande :) hur har du de i frankrike, studerar du någo redan? :)

2012-07-16 @ 15:07:38
URL: http://minnass.webblogg.se
Postat av: Alexandra Vacherand

Jag e inte genast pa väg till Finland, jag är pa jobbpraktik hela sommareni Geneve, o i September drar jag med 3dje âret i Hanken (men i Frankrikes Hanken), jag studerar i Lyon.
Jag mâst ocksâ hitta en mega stor pink kappsäck sâ att jag känner igen den pâ flygfältet när den rullar ner !! jag ha tänkt resa mycket i mitt liv sâ jag behöver en :D Ha de sâ bra !

2012-07-18 @ 18:23:15
Postat av: Alexandra Vacherand

Jag mast absolut hitta en sân kappsäck ocksâ när jag ha tänkt resa mycke i mitt liv , man ser den kivasti när den rullar ner pâ mattan pâ flygfältet, man kan inte missa den ! :D
Jag har inte tänkt komma genast till finland, jag har jobbpraktik hela sommaren, o sen i spetember drar jag med 3dje âr pâ hanken (men frankrikes hanken), jag studerar i Lyon.
Hoppas jag kan komma till finland pa hösten eller julen.
Ha det bra, hoppas du kan bestämma dig mellan juri o hankken! bâda e jâtte bra !

2012-07-18 @ 20:38:02
Postat av: minna

haah joo ja kände genast igen den på bandet, bland alla andra tråkiga svarta etc! :D oi låter spännande, vad jobbar du med? och tredje året redan, du har hunnit studera länge! :) ha det bra!

2012-07-19 @ 14:24:39
URL: http://minnass.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0