i'll wear my shades in white


jag gick fyra timmar för tidigt till skolan idag för att jag hade fucka up min läseordning i misstag. min näbb är nog en aning gul höhö :) efter skolan misste jag min tintin virginity och träffa sarah. <3 och köpte ett skolhäfte. och åt mozzarellapasta. och talade en goood stund i telefon. och tänker läsa lite fifty shades före sömn. zzzz :)

Kommentarer
Postat av: abiabiabi13

Hej Minna :-) du verkar som en jättekiva typ, just såndän som fixar allt o ändå hinner på de mest kreisiga partyna!!!haha!! men iallafall, ja har läst din blogi helt jettelänge, men typ aldri kommentera någo, du ska ba veta att de du skriver e allvarligt sagt intressant o att din blogg e super!!! tack :) men, till saken, nu när du studerar vid Hanken, så kan du beretta lite att hu mycke läste du typ? fö juttun e den att ja blir på våren student (jee) o ja ha lite pote på att söka ti hanken..e de faktiskt så svårt som alla säger osv? fö liksom, ja ha ba hört att endel läser typ 3månader putkee o slipper endå int:S har du nogo vinkkejä ellä dylikt? sku va megakiva ifal du sku svara, o keep up the good work!!du e helt huippuuuu!!!

2012-09-04 @ 22:47:07
Postat av: minna

hej! :) bra val om du har funderat på att söka till hanken, rekommenderas! okej jag har gått där först i en vecka så är allt annat än nå expert, men verkar superrr hittils och kommer säkert nästa vår på bloggen att försöka rekrytera alla världens mänskor att söka till hanken :D men din fråga är jätte svår att svara på, det där med att hur mycket man borde läsa och om det är svårt osv. det är så OTROLIGT individuellt! jag hade också hört en massa, visste folk som sökte in för tredje gången och satt alltid hela våren i bibban och pänttä och slapp ändå inte in.. det var jätte skrämmande. men mitt första tips är att aldrig lyssna på vad alla andra säger och påstår! eller inte för mycket iallafall :) mänskor försöker psyka ut varandra för det är så hård competition av paikkona. jag kommer ihåg på våren på nå fester där jag såg bekanta som också höll på att söka in, de skröt med att de hade suttit flera månader i bibban, 12h om dagen och bara läst läst läst. när jag berättade hur lite jag själv läst titta de mega ner på mej med såndän "aiai du har satans dåliga chanser att komma in"-blick. och vad hände - jo, jag kom in, de kom inte. muahaha. nä, men mänskor överdriver osv så isint lyssna så mycke på vad andra säger :) men jaaaa, alltså det är så individuellt! jag vet folk som satt HELA våren VARJE dag i bibban och läste massor och kom inte in. och så vet jag folk som inte ens gick en prepkurs och läste böckerna en gång igenom och kom in på första. vissa bara klarar sej med mindre läsande :) du vet, vissa har sjukt bra minne och kommer ihåg allt de läser, vissa har jättejobbigt med mattan osv. men vill man så kan man! du vet nog själv sen hur mycket du ska läsa :) jag läste april+maj, läste böckerna 1-2 gånger igenom och gick preplabbets prepkurs. och en vecka före inträdesprovet var jag ensam på landet och läste (jag tror det var tack vare den veckans läsande jag kom in). dom flesta bruka gå till bibban efter prepkursen och läsa ända till kvällen, det gjorde jag jätte sällan. på dagarna gick jag bara på prepkurs och försökte lyssna bra där så behöver man sen int göra så mycket på eftermiddagen :) okej det här är jätte dåligt svar nu men viktigaste pointen e den att de e SÅ olika och helt individuellt hur mycket man ska läsa. fast det talas mycket om att det blir svårare för varje år så jag lovar, vill man så kan man och nog kommer man in :) inte alls omöjligt!

2012-09-05 @ 18:56:24
URL: http://minnass.webblogg.se
Postat av: minna

herreguuuuud så lång roman det blev oj :D haha. och jag kom på ännu ett tips! försök kämpa också på studentskrivningarna!! för man får ju grundpoäng eller vad det nu heter från sina studentprov, och såna som har bra studentbetyg behöver få jätte få poäng från själva inträdesförhöret för att komma in. så fast det är möjligt att komma in med hur skit studentbetyg som helst så är det myyycket lättare om man har bra :) så kämpa med dom, skriv fast någo lätt som hälsokunskap för att skaffa poäng (som jag hehe). jaaaaa sist men int minst tack för din kommentar, du var supersnäll :)! om det var någo oklart eller annat som du vill fråga så kör på :D!

2012-09-05 @ 18:59:55
URL: http://minnass.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0