regler: kasta bara in i mittenglaset!sista bilden stulad från michis fb!
ookke ooooookke. igår var jag först 8-12 på jobbet och sen 12-16 i skolan. efter skolan fick jag se white chokoladaa, vi åt först på torre och sen lite froyo på :) seeeeen börja det på allvar, det var "caps" på casa, alltså de hankens juomapeli. de va lite fartfyllt ooo hmmm jääätte kiva ! :) sen va de lite jatkot päälle och så var man på morgonbussen hem ett par timmar sedan hehe. jag missa första föreläsningen woops men min pelastaja carla ringde just och fick mej att ta mej själv i kragen och dra mej till skolan nu usch! så att toooodles! :) ps. ganska frickin happy tjej här trots måendet ! jabadabadoooo ikväll glöd+maybe efterfesten, och imorgon GULISMIDDAG!!  heeell to the yeah :)

Kommentarer
Postat av: abiabiabi13

Hej Minna igen :) Tack fö ditt svar, hjälpte nog en hel del!! de e helt jättesnällt att du svarar sådä påritkigt, int bara sådä kort uknow:D haha men iallafall!!! ja ble o kela att, e de jättteeeviktigt att man har läst matta?fö ja ska int skriva de..eller har int iaf tenkt gö de.. Men most man i inträdesprove veta massa mattajuttun osv? o hej har du ren bästemt vilke huvuämne du tar eller gör man de först andra åre? okej ha de bra!!hoppas gulisjuttuna e helt megaawesome!!!:)

2012-09-07 @ 15:29:03
Postat av: minna

hellooo :) nå int e de jäääätte viktigt, men nog kommer det någo matta till inträdesförhöret sen. men enda mattan som kommer är typ såndänt att man ska räkna hu mycke pengar man får om man sätter pengar på ett konto med viss ränta under en viss tid :D o de finns formler ti allt dedär så de int så svårt när man lär sej t.ex. på prepkursen sen :) sen är ju nog en av domdär fyra inträdesböckerna en "mattabok", nämligen statistik, men ja tyckte int att de va så mycke matta, mera att man ska lära sej rita nå diagram o tabeller o sånt så int behöver man ha nå crazy matikkapää fö de :)! o man väljer huvudämne i slutet på första året, för nu på första året har vi grundkurs i alla olika huvudämnen så de e meningen att efter att man har haft allt så väljer man sen de som intresserar mest! jag tänker ha kunno open mind på alla kurser o väljer sen de som ha vari kivogast o som man e bra på! :) thaaaaank youuu, jooo de kommer att bli helt bäst! ;)

2012-09-08 @ 10:27:12
URL: http://minnass.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0